Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

House of Cards nekončí


ikona
Spooner
cards
Politický thriller Davida Finchera rozhodně neřekl poslední slovo. 

Seriálová štace Davida Finchera, politické House of Cards, patří k nejvýraznějším novinkám loňského roku a po právu vyvolala hodně pozitivní ohlasy. Nominace na prestižní ceny se jen hrnuly, Kevin Spacey sehrál další ze svých nezapomenutelných rolí, Robin Wright si za svůj part odnesla Zlatý glóbus a dokonce i Joel Schumacher potvrdil, že s ním ještě režijně musíme občas počítat. Zkrátka spokojenost na všech frontách, a tak nějak se očekává, že druhá série kvality seriálu jenom potvrdí. Stanice Netflix, pro niž byl napínavý hit prvním výkopem mezi seriálovou elitu, si navíc nyní špinavé politické praktiky Franka Underwooda pojistila i pro třetí sezónu.

 

S House of Cards se tedy setkáme i příští rok a je to vlastně i trochu překvapení. Tvůrci měli totiž s internetovým gigantem původně smlouvu na dvě série a Fincher s Kevinem Spaceyem nepatří zrovna mezi lidi, co by své seriálové dítko natahovali jen kvůli tučným šekům. Několikaměsíční přemlouvání se však Netflixu přece jen vyplatilo a zdá se, že tvůrci mají ještě rozhodně co říct. Natáčení by pak mělo začít již velmi brzy, přičemž pár dílů si možná opět natočí i samotná Robin Wright, takže tradiční únorový termín třináctidílného maratónu by se měl nejspíše stihnout i příští rok. Nuže Franku, těšíme se.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace