Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Strážce pořádku: Koukat nebo nekoukat?

příspěvky 1 - 15 Napsat příspěvek

Davies182

Dobrá práce :+
Pak sem po prvních pár dílech napiš tip na vraha. Abysme ti mohli říct, že fakt ne :D
11731
Dobrá práce *:+* Pak sem po prvních pár dílech napiš tip na vraha. Abysme ti mohli říct, že fakt ne *:D*
Davies182
0 0
reagovat
Máme tu zrádce!

Justified je ze všech nejlepčejší. A hlavně, má pět sezón, bude šestá, to ti vydrží na dýl. :+ Rozhodně ale nezačínej z půlky. Tohle není žádnej sitcom.
11729
Máme tu zrádce! Justified je ze všech nejlepčejší. A hlavně, má pět sezón, bude šestá, to ti vydrží na dýl. *:+* Rozhodně ale nezačínej z půlky. Tohle není žádnej sitcom.
0 0
reagovat
Will do on Friday night, sir!
Po víkendu tu snad bude novej Broen fanoušek...
11728
Will do on Friday night, sir! Po víkendu tu snad bude novej Broen fanoušek...
0 0
reagovat

Davies182

V okamžiku kdy má tvůj list takový pecky jako Broen a Newsroom, tak začínát s pětisériovým (ale výborným) Justified imho blbost. Broen i Newsroom mají dvě série, každá série deset dílů po hodině. Dej si někdy první díl od každýho a mají tě v hrsti :)
11727
V okamžiku kdy má tvůj list takový pecky jako Broen a Newsroom, tak začínát s pětisériovým (ale výborným) Justified imho blbost. Broen i Newsroom mají dvě série, každá série deset dílů po hodině. Dej si někdy první díl od každýho a mají tě v hrsti :)
Davies182
0 0
reagovat

Davies182

Hele, je olympiáda, většina seriálů má pauzu, tak začni nakoukávat! Tu poznámku o vyspoilerování a přeskočení předchozích výtečných řad jsem jako neslyšel. 8)
11725
Hele, je olympiáda, většina seriálů má pauzu, tak začni nakoukávat! Tu poznámku o vyspoilerování a přeskočení předchozích výtečných řad jsem jako neslyšel. *8)*
Davies182
0 0
reagovat

Davies182

Come to the dark side. We have awesome TV Shows!
11724
Come to the dark side. We have awesome TV Shows!
Davies182
0 0
reagovat
Vy mě normálně donutíte, si to znovu všechno "donakupovat"!
Resp. byl by velkej hřích, že byste mi vyspoilerovali předešlý čtyři řady (viděl sem pilot a S01E02 kdysi), že bych tu pětku nakoukal celou? Sorry, ale už tak s mejma Broenama, HouseofCardama, Newsroomama apod. nestíhám, tak že bych to sfouknul aspoň takhle... Sem hroznej.
To je to fakt taková pecka? Je mi jasný, že se tolik nesžiju s postavama, no... Anebo máte to někdo komplet koupený na hadru, a ste Pražáci :)?
A to chci ještě po Durovejch výkřicích začít sosat komplet Shield :(.
11723
Vy mě normálně donutíte, si to znovu všechno "donakupovat"! Resp. byl by velkej hřích, že byste mi vyspoilerovali předešlý čtyři řady (viděl sem pilot a S01E02 kdysi), že bych tu pětku nakoukal celou? Sorry, ale už tak s mejma Broenama, HouseofCardama, Newsroomama apod. nestíhám, tak že bych to sfouknul aspoň takhle... Sem hroznej. To je to fakt taková pecka? Je mi jasný, že se tolik nesžiju s postavama, no... Anebo máte to někdo komplet koupený na hadru, a ste Pražáci *:)*? A to chci ještě po Durovejch výkřicích začít sosat komplet Shield *:(*.
0 0
reagovat
Šestej díl slušnej, ale tentokrát žádná pecka. Vše se ale očividně chystá na slušnej shitstorm. Art na začátku ale samozřejmě geniální :D
11721
Šestej díl slušnej, ale tentokrát žádná pecka. Vše se ale očividně chystá na slušnej shitstorm. Art na začátku ale samozřejmě geniální *:D*
0 0
reagovat
My nesmíme ani naznačovat.
11646
My nesmíme ani naznačovat.
0 0
reagovat

Memphis

Asi máš pravdu, teďka jak si tu "Ejvu" zmínil, tak sem si něco vybavil.

Chceš snad naznačit, že nejsem dobrej tipéééér? !!!!!!! :D
11645
Asi máš pravdu, teďka jak si tu "Ejvu" zmínil, tak sem si něco vybavil. Chceš snad naznačit, že nejsem dobrej tipéééér? !!!!!!! *:D*
Memphis
0 0
reagovat
Já si nemůžu pomoct...Ta smrt Edi Gathegiho mi přišla jako náhlý rozhodnutí, ať už ze strany scénáristů nebo samotnýho herce. Tvůrci už se jednou svěřili, že píšou z epizody na epizodu a posledních pár dílů pátý sezony ještě ani není natočených, tak bych se tomu moc nedivil. Přijde mi, že pro jeho charakter měli v plánu větší věci.Ale právě ta nepředvídatelnost týhle show jí povyšuje nad konkurenci.

A jinak, Tede, nevěřím, že se to stane. Už jednou si se takhle splet s Avou, pokud si dobře pamatuju, a doufám, že se pleteš i tentokrát.
11642
Já si nemůžu pomoct...[spoiler]Ta smrt Edi Gathegiho mi přišla jako náhlý rozhodnutí, ať už ze strany scénáristů nebo samotnýho herce. Tvůrci už se jednou svěřili, že píšou z epizody na epizodu a posledních pár dílů pátý sezony ještě ani není natočených, tak bych se tomu moc nedivil. Přijde mi, že pro jeho charakter měli v plánu větší věci.[/spoiler]Ale právě ta nepředvídatelnost týhle show jí povyšuje nad konkurenci. A jinak, Tede, nevěřím, že se to stane. Už jednou si se takhle splet s Avou, pokud si dobře pamatuju, a doufám, že se pleteš i tentokrát.
0 0
reagovat
Tak sem to konečně dohnal k pátýmu dílu a velký nadšení. První dva díly mě neskutečně nudily a právě VY těmahle kecama jste mě dohnali k nakoukání dalších tří dílů. A teda fakt pecka. Pátej díl řadím snad nejvýš ze všech pěti sezón Justified. Chystají se na nás velký věci a moje nejoblíbenější postava v předposledním dílu týhle série očividně zemře... A na ten shitstorm se fakt hodně těším.

Smrt cool gator černocha nemohl čekat snad nikdo
11641
Tak sem to konečně dohnal k pátýmu dílu a velký nadšení. První dva díly mě neskutečně nudily a právě VY těmahle kecama jste mě dohnali k nakoukání dalších tří dílů. A teda fakt pecka. Pátej díl řadím snad nejvýš ze všech pěti sezón Justified. Chystají se na nás velký věci a moje nejoblíbenější postava v předposledním dílu týhle série očividně zemře... A na ten shitstorm se fakt hodně těším. [spoiler]Smrt cool gator černocha nemohl čekat snad nikdo[/spoiler]
0 0
reagovat
Jo Boyd to bere od podlahy. A kupodivu i bratranec Jimmy se od něj stihl leccos naučit jak jsme viděli :o. Taky se těším na to co Boyd provede tomu dozorci ve vězení. Bylo mu naznačeno jak se má chovat a blbec jeden to ne a ne pochopit. Jeho brzké úmrtí by se mělo klasifikovat jako sebevražda, protože to co provedl bylo opravdu na Darwinovu cenu :(
11624
Jo Boyd to bere od podlahy. A kupodivu i bratranec Jimmy se od něj stihl leccos naučit jak jsme viděli *:o*. Taky se těším na to co Boyd provede tomu dozorci ve vězení. Bylo mu naznačeno jak se má chovat a blbec jeden to ne a ne pochopit. Jeho brzké úmrtí by se mělo klasifikovat jako sebevražda, protože to co provedl bylo opravdu na Darwinovu cenu *:(*
0 0
reagovat
Sam :+

How is this even a real question?

Jinak poslední díl byl neuvěřitelně intenzivní, v podstatě od začátku až do konce. Boyd už je evidentně na pokraji šílenství a má stále menší zábrany, Art si pro změnu dokonale užívá vrchol kariéry, a Alan Tudyk už byl jen příjemnej bonus. Raylan byl trochu na vedlejší koleji, ale vzhledem k toomu, jak jsou ostatní postavy zajímavý to vůbec nevadí. Jenom jedný věci je mi líto...Toho černocha. Čekal jsem od něj velký věci, budil větší respekt než kdokoliv z Crowů.
11622
Sam *:+* How is this even a real question? Jinak poslední díl byl neuvěřitelně intenzivní, v podstatě od začátku až do konce. Boyd už je evidentně na pokraji šílenství a má stále menší zábrany, Art si pro změnu dokonale užívá vrchol kariéry, a Alan Tudyk už byl jen příjemnej bonus. Raylan byl trochu na vedlejší koleji, ale vzhledem k toomu, jak jsou ostatní postavy zajímavý to vůbec nevadí. Jenom jedný věci je mi líto...[spoiler]Toho černocha. Čekal jsem od něj velký věci, budil větší respekt než kdokoliv z Crowů.[/spoiler]
0 0
reagovat
Nadpis by měl být "Koukat nebo ano" :+
Jen by to chtělo zase nějakou poutavější dějovou linku pro Raylana, postava je to pořád výborná, ale Boydovy problémy jsou momentálně zajímavější.
Jo, a hrozně se mi líbí tenhle plakát :+
11621
Nadpis by měl být "Koukat nebo ano" *:+* Jen by to chtělo zase nějakou poutavější dějovou linku pro Raylana, postava je to pořád výborná, ale Boydovy problémy jsou momentálně zajímavější. Jo, a hrozně se mi líbí tenhle [link="http://collider.com/wp-content/uploads/justified-season-5-poster.jpg"]plakát[/link] *:+*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se