Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bruce Wayne má nového Alfreda


ikona
Spooner
gotham
Obsazení seriálového Gothamu se rozrostlo o další známé postavy. 

Připravovaného seriálu Gotham je v současné době plný internet a vzhledem k zajímavosti celého projektu asi ještě dlouho bude. Prequel Batmanových dobrodružství a začátky Jamese Gordona u policie navíc již konečně začíná nabírat hlavní herecké tváře. Ben McKenzie v roli mladého Gordona nejspíš mnoho diváků nepotěšil a u většiny známého obsazení zatím také visí dost velký otazník. Obsazení zcela neznámého Robina Lord Taylora do role budoucí Tučňáka, Oswalda Cobblepota, asi moc fanouškům nic neřekne, stejně jako cast no name slečen Zabryny Guevary a Erin Richards do rolí šéfové a snoubenky nejčestnějšího poldy Gothamu. U jedné čerstvě obsazené postavy se ale přeci jen stojí na chvilku pozastavit.

V televizním Gothamu se totiž dočkáme také samotného Alfreda, věrného sluhy Bruce Waynea, jenž se ujal jeho výchovy po tragické smrti rodičů. Teď to však začne být teprve zajímavé. Oblíbeného komorníka si totiž zahraje britský drsoň, a dle mého soudu také dosti přehlížený herec, Sean Pertwee, jehož si můžete pamatovat například z řezničin Neila Marshala, Psí vojáci a Soudný den. A to je hodně netradiční volba, která naznačuje jediné. Konečně bychom se tak mohli dočkat pohledu do Alfredovy minulosti, jenž nám Bruceova mentora ukáže jako tvrdého mariňáka s hodně velkou dávkou vojenských zkušeností. Tenhle Alfred zkrátka čajíček jen tak nosit nebude a rozhodně se nevyplatí ho provokovat. Sean Pertwee by si navíc nějakou slavnější roli rozhodně zasloužil a tohle je určitě výborná možnost, jak na sebe upozornit. Alespoň tato sázka by tedy tvůrcům vyjít mohla.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace