Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku

příspěvky 1 - 14 Napsat příspěvek
To je fakt, ale já měl vždycky raději ještěrky než koně...
11752
To je fakt, ale já měl vždycky raději ještěrky než koně...
0 0
reagovat
Zvíře jako zvíře, ne? 8)
11751
Zvíře jako zvíře, ne? *8)*
0 0
reagovat
Broderick má teda vkus... To si měl raději nabouchnout Godzillu...
11750
Broderick má teda vkus... To si měl raději nabouchnout Godzillu...
0 0
reagovat
Thank God for google. Jsem ani nevěděl, kdo to je.

IMO vyjímka potvrzující pravidlo... A měli ho zastřelit.
11749
Thank God for google. Jsem ani nevěděl, kdo to je. IMO vyjímka potvrzující pravidlo... A měli ho zastřelit.
0 0
reagovat

Davies182

No, řekněme, že z nostalgie mám jejich alba ještě na disku a občas vyběhne nějaká jejich píseň v shuffle módu, ale poslední rok a něco jsem neměl ani jednou nejmenší nutkání si je pustit. A to jsem je měl hodně rád ještě dlouho po tom, co jsem podobnej styl přestal vyhledávat. Megalolz.
11747
No, řekněme, že z nostalgie mám jejich alba ještě na disku a občas vyběhne nějaká jejich píseň v shuffle módu, ale poslední rok a něco jsem neměl ani jednou nejmenší nutkání si je pustit. A to jsem je měl hodně rád ještě dlouho po tom, co jsem podobnej styl přestal vyhledávat. Megalolz.
Davies182
0 0
reagovat

Memphis

Néé, Watkinse už nevytahuj prosím, já na to chci zapomenout a zase poslouchat Start Something :-!
Tohle byl velkej šok, no, v prosinci sme o tom poměrně sáhodlouze hovořili se Spoonerem na pívu.
11743
Néé, Watkinse už nevytahuj prosím, já na to chci zapomenout a zase poslouchat Start Something *:-*! Tohle byl velkej šok, no, v prosinci sme o tom poměrně sáhodlouze hovořili se Spoonerem na pívu.
Memphis
0 0
reagovat

verbst

Hele, né vždycky to jde link

A teď třeba ten Woody, ale tam zas nikdo nemůže vědět, komu věřit...
11739
Hele, né vždycky to jde http://www.theguardian.com/uk-news/2013/dec/18/ian-watkins-jailed-child-sex-crimes A teď třeba ten Woody, ale tam zas nikdo nemůže vědět, komu věřit...
verbst
0 0
reagovat
SVOBODÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Byť se přes to mlácení ženskejch fakt nepřenesu, tak zrovna u herců a různejch interpretů se snažím oddělit profesní život od toho soukromýho. Protože to bych pak nemohl poslouchat nebo koukat na vůbec nic...
11737
SVOBODÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Byť se přes to mlácení ženskejch fakt nepřenesu, tak zrovna u herců a různejch interpretů se snažím oddělit profesní život od toho soukromýho. Protože to bych pak nemohl poslouchat nebo koukat na vůbec nic...
0 0
reagovat

TedGeorge

Nevim, o čem mluvíš, protože "znovu ho už vidět nemusím" u Statečnýho srdce teda fakt neplatí :)). Mám ho za sebou už nepočítaněkrát, z toho btw ani jednou v originále.
Odplata pochopitelně milovaný film (taky cca 5x dabing sem viděl), i když mi Director's Cut stále uniká...
Mad Max jsem si dal jenom dvojku před pár lety - ušlo.
NIcméně shodneme se na tom, že ženy může mlátit jenom totální kretén, to je fakt :-. Ach jo.
11736
Nevim, o čem mluvíš, protože "znovu ho už vidět nemusím" u Statečnýho srdce teda fakt neplatí *:))*. Mám ho za sebou už nepočítaněkrát, z toho btw ani jednou v originále. Odplata pochopitelně milovaný film (taky cca 5x dabing sem viděl), i když mi Director's Cut stále uniká... Mad Max jsem si dal jenom dvojku před pár lety - ušlo. NIcméně shodneme se na tom, že ženy může mlátit jenom totální kretén, to je fakt *:-*. Ach jo.
TedGeorge
0 0
reagovat

Davies182

Gibson offtopic? Sem s tím :D

Když už zapomenu na to, že ožralej mlátí ženský (asshole to fakt je) a budu vzpomínat na kvalitní filmy, tak sem obrovskej fanda Odplaty. Statečné Srdce kupodivu až tak moc ne. Typickej příklad všeobecně milovanýho filmu, kterej pokládám jenom za dobrej a znovu už ho vidět nemusím. Riggs samozřejmě ruluje.

Jinak Hlad mě asi zabije (pokud to čteš, ozvi se :D ) ale Mad Max série mě taky moc nebere.

U nás budu snad největší fanda režiséra Petera Weira, takže určitě musím zmínit i Gallipoli, který sou neskutečně zapomenutý a výborný. Moje obrovský gulity pleasure je Navždy mladý, který sem viděl Kdysi mladý a ten film prostě miluju.

Ale všeobecně se tu asi shodneme, že nejlepší film Mela Gibsona je prostě a jednoduše Slepičí úlet. 8)8)8)
11735
Gibson offtopic? Sem s tím *:D* Když už zapomenu na to, že ožralej mlátí ženský (asshole to fakt je) a budu vzpomínat na kvalitní filmy, tak sem obrovskej fanda Odplaty. Statečné Srdce kupodivu až tak moc ne. Typickej příklad všeobecně milovanýho filmu, kterej pokládám jenom za dobrej a znovu už ho vidět nemusím. Riggs samozřejmě ruluje. Jinak Hlad mě asi zabije (pokud to čteš, ozvi se *:D* ) ale Mad Max série mě taky moc nebere. U nás budu snad největší fanda režiséra Petera Weira, takže určitě musím zmínit i Gallipoli, který sou neskutečně zapomenutý a výborný. Moje obrovský gulity pleasure je Navždy mladý, který sem viděl Kdysi mladý a ten film prostě miluju. Ale všeobecně se tu asi shodneme, že nejlepší film Mela Gibsona je prostě a jednoduše Slepičí úlet. *8)**8)**8)*
Davies182
0 0
reagovat

TedGeorge

Hele stejně. Neptal sem se ho osobně a rozvodový papíry se mi do rukou taky nedostaly, takže stejně musíme věřit věčně ukecaným HTML zdrojům :D.
A neni to žádnej asshole - BraveHeart a LW ságu mu nic neodpáře 8)!
11734
Hele stejně. Neptal sem se ho osobně a rozvodový papíry se mi do rukou taky nedostaly, takže stejně musíme věřit věčně ukecaným HTML zdrojům *:D*. A neni to žádnej asshole - BraveHeart a LW ságu mu nic neodpáře *8)*!
TedGeorge
0 0
reagovat

Davies182

S den blbcem jsme na tom stejně. Máš pravdu, posral sem to já. Oni byly oddaní v kostele a nedošlo mi, že po těch šílenejch průserech, proklínání židů, honičkách s policajtama, totálnímu alkoholismu, mlácení přítelkyně Oksany, tak on byl během toho všeho ještě POŘÁD ženatej.

My mistake, on je ten Gibson ještě větší vůl než sem myslel :)

Tak ještě jednou sorry za zbytečné plašení...
11733
S den blbcem jsme na tom stejně. Máš pravdu, posral sem to já. Oni byly oddaní v kostele a nedošlo mi, že po těch šílenejch průserech, proklínání židů, honičkách s policajtama, totálnímu alkoholismu, mlácení přítelkyně Oksany, tak on byl během toho všeho ještě POŘÁD ženatej. My mistake, on je ten Gibson ještě větší vůl než sem myslel :) Tak ještě jednou sorry za zbytečné plašení...
Davies182
0 0
reagovat
Mám totální den blbec a nic mi nedochází. Kde je chyba? Maximálně tak smažu slovo "ženatý", páč tam před tim "žena" už je...
V horečkách mi to nemyslí, tak jestli to zas není nějakej Tvůj dvojsmysl :D, buď tentokrát konkrétní. Jinak fakta by měla sedět. Nebo se nebrali??
11732
Mám totální den blbec a nic mi nedochází. Kde je chyba? Maximálně tak smažu slovo "ženatý", páč tam před tim "žena" už je... V horečkách mi to nemyslí, tak jestli to zas není nějakej Tvůj dvojsmysl *:D*, buď tentokrát konkrétní. Jinak fakta by měla sedět. Nebo se nebrali??
0 0
reagovat
"Mel Gibson byl se svojí ženou Robyn Moore ženatý dlouhých 31 let (1980 – 2011)"
Nechci bejt kazišuk lpící na detailech, ale to se mi Daviesi nějak nezdá...
11730
"Mel Gibson byl se svojí ženou Robyn Moore ženatý dlouhých 31 let (1980 – 2011)" Nechci bejt kazišuk lpící na detailech, ale to se mi Daviesi nějak nezdá...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se