Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku TOP 10: Nejhorší seriáloví emzáci

příspěvky 1 - 5 Napsat příspěvek

verbst

Nemusíš se dívat na žádnou "epku", stačí se kouknout na První kontakt.
11898
Nemusíš se dívat na žádnou "epku", stačí se kouknout na První kontakt.
verbst
0 0
reagovat
Ts ts, ako je možné, že tu chýbajú Shadows z Babylonu 5, ktorí by u mňa boli v prvej trojke? V a Falling Skies nasrať, ostatné môže byť. :)
11891
Ts ts, ako je možné, že tu chýbajú Shadows z Babylonu 5, ktorí by u mňa boli v prvej trojke? V a Falling Skies nasrať, ostatné môže byť. :)
0 0
reagovat

Perfektní!

Doctor hned dvakrát, pak Torchwood (kterej byl pod druhý řadě hroznej náser), Goa'uldi a CYLONI. Super článek.

Jako Dalekové maj v sobě "něco" co mě tak nějak zneklidní a znepokojí. Asi je to ten hlas a to, že prostě nevyjadřujou emoce, nebo nevím. Takže jo. První místo? U mě dobrý.
Hned za ně bych dal Anděly, protože... To se prostě musí vidět. To nevysvětlíš.

Goa'uldi před Borgama je jedině dobře - z jednoho prostýho důvodu - nemám rád Star Trek a myslím, že s Borgama jsem snad neviděl ani jednu epku... 8):D

Cyloni by podle mě byli kapitola pro sebe, ale po tom, co jsem nedávno sjel celou BSG, vzpomněl si na ten vývoj, kterým prošli ve čtvrté řadě... Yop, může bej.

"V" mě moc nebavilo, ale ješťěrky to byly odporný.

Futurama/Simpsonovi mě nikdy nechytli. Falling Skies jsem viděl snad pilot...
11889
Doctor hned dvakrát, pak Torchwood (kterej byl pod druhý řadě hroznej náser), Goa'uldi a CYLONI. Super článek. Jako Dalekové maj v sobě "něco" co mě tak nějak zneklidní a znepokojí. Asi je to ten hlas a to, že prostě nevyjadřujou emoce, nebo nevím. Takže jo. První místo? U mě dobrý. Hned za ně bych dal Anděly, protože... To se prostě musí vidět. To nevysvětlíš. Goa'uldi před Borgama je jedině dobře - z jednoho prostýho důvodu - nemám rád Star Trek a myslím, že s Borgama jsem snad neviděl ani jednu epku... *8)**:D* Cyloni by podle mě byli kapitola pro sebe, ale po tom, co jsem nedávno sjel celou BSG, vzpomněl si na ten vývoj, kterým prošli ve čtvrté řadě... Yop, může bej. "V" mě moc nebavilo, ale ješťěrky to byly odporný. Futurama/Simpsonovi mě nikdy nechytli. Falling Skies jsem viděl snad pilot...
Perfektní!
0 0
reagovat
Dalekové si první místo každopádně zaslouží. Jsou to jen popelnice k smíchu... dokud se na ně člověk dívá jen na fotkách. Samotný seriál je pak hned od prvního dílu (1x06, mám pochopitelně na mysli obnoveného Doctora z roku 2005) dokáže podávat působivě hrozivě.
Je dobře že se dostalo i na anděly a emzáci s označením 456 byli taky pořádný svině... A ten důvod proč chtěli 10% dětí! Je pravda, že Torchwood mě bohužel častěji nebavil než bavil, ale své momenty rozhodně měl.
11876
Dalekové si první místo každopádně zaslouží. Jsou to jen popelnice k smíchu... dokud se na ně člověk dívá jen na fotkách. Samotný seriál je pak hned od prvního dílu (1x06, mám pochopitelně na mysli obnoveného Doctora z roku 2005) dokáže podávat působivě hrozivě. Je dobře že se dostalo i na anděly a emzáci s označením 456 byli taky pořádný svině... [spoiler]A ten důvod proč chtěli 10% dětí! Je pravda, že Torchwood mě bohužel častěji nebavil než bavil, ale své momenty rozhodně měl.[/spoiler]
0 0
reagovat
Hehe, Dalekové? Proč ne... Ale dát Goau'ouald'y před Borgy je trošku úlet. :D
11869
Hehe, Dalekové? Proč ne... Ale dát Goau'ouald'y před Borgy je trošku úlet. *:D*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se