Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kriminálka Las Vegas vyfasuje spin-off


ikona
Spooner
csikriminalka las vegas
Legendární seriál se dočká dalšího televizního bratříčka. Tentokrát však trochu netradičního. 

Kriminálka Las Vegas je bezpochyby již kultovní a vlastně i trošku nesmrtelným seriálem, jenž společně s Jackem Bauerem a akční peckou Alias J. J. Abramse stál na počátku velkého televizního boomu, který si ostatně vychutnáváme ještě dnes. Co na tom, že tvůrci CSI jedou od té doby podle stejných šablon a někteří z jejich způsobu vyřešení případu podle nalezeného chlupu z nosu již kroutí otráveně hlavou. Sledovanost je i v úctyhodné čtrnácté sezóně zatraceně vysoká a partička z Las Vegas tak už dávno přežila i své dva neméně úspěšně spin-offy. Mordy z New Yorku s Gary Sinisem to zabalily loni a Horatio Caine odhodil své sluneční brýle ještě o rok dříve. Tvůrci ovšem ani přesto na odnože své legendární pecky jen tak nezanevřeli a populární Kriminálka se tak dočká dalšího seriálového bratříčka.

Než si však začnete klepat na čelo z očekávání dalších forenzních blbinek, tak vás trošku uklidním. Anthonymu E. Zuikerovi a spol. už zřejmě konečně došlo, že diváci na další rutinní pátrání po otiscích kašlou a jejich novinka se proto vydá trochu nečekaným směrem. Podíváme se tedy na zoubek kyberzločinu a internetové bídáky, který mohou vás život změnit pouhým tlačítkem. Hlavní postavou bude zvláštní agent Avery Ryan, jenž bude velet speciální divizi FBI specializující se právě na kriminalitu on-line a celý projekt bude prý hodně inspirován prací velké odbornice přes tuto problematiku, Mary Aiken. Pilotního dílu se pak dočkáme již na jaře v podobě jedné z epizod Kriminálky Las Vegas a samotné novinky pravděpodobně klasicky na podzim. Zatím není jasné, jak moc se tradiční tvůrčí tým od svého zajetého schématu odkloní. Zajímavé téma ale k malinko svěžejšímu přístupu přímo vybízí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace