Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hrdinové se vrací


ikona
Spooner
heroeshrdinove
Populární seriál se dočká televizního zmrtvýchvstání. 

Oblíbení Hrdinové patří rozhodně k nejvýraznějším seriálům stanice NBC posledních deseti let. Škodolibí diváci mohou sice namítnout, že to vzhledem k dosti pošramocené reputaci televize není nic těžkého. Jenže první série nadpřirozeného hitu byla opravdu tak trochu zjevením, kterému jsme propadli skoro všichni. Kvalita seriálu však s každou další sérií klesala a po ještě docela pohodové druhé řadě už s Peterem Petrellim a spol. nebyla taková zábava. Zápletky byly čím dál divnější, některé postavy nestále vstávaly z mrtvých a velké bitvy se kvůli nízkému rozpočtu konaly výhradně mimo záběr. Tvůrci Timu Kringovi prostě došly nápady hodně rychle, což po čtyřech sériích došlo i divákům a Japonci s nesmrtelnou roztleskávačkou to v bedně zabalili. Fanoušků mají ovšem Heroes zřejmě stále dost, jelikož NBC prostřednictvím povědomého proma potvrdila překvapivý návrat jedné ze svých slavných značek.

Tim Kring se tedy po několika letech vrátí s další nadpřirozenou nadílkou v podobě třináctidílné série Heroes Reborn. Ta však nebude pokračovat v příběhu známých charakterů, jak by si nejspíš spousta fandů přála, ale nabídne osudy nových postav se zvláštními schopnostmi. S těmi se nejdříve seznámíme prostřednictvím internetových epizodek a až poté je uvidíme v samotném seriálu. Tvůrci ale samozřejmě nevylučují ani návrat některých členů staré gardy. Většina herců z předešlých řad je ovšem vázána smlouvami u jiných televizních projektů, takže na navrát Hira Nakamury, ex-roztleskávačky Claire či Petera Petrelliho asi můžeme prozatím zapomenout. Na konkrétní jména a spekulace je ale ještě času dost, jelikož vzkříšení hrdinské kultovky se dočkáme až příští rok. Hůř než čtvrtá řada to však snad ani dopadnout nemůže.

 Mají podle vás Hrdinové ještě vůbec co nabídnout?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace