Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ripper Street znovu ožívá


ikona
Spooner
ripper street
Britská kriminální pecka se své další řady přeci jen dočká. 

Stylovka Ripper Street rozhodně patří mezi řadu špičkových kriminálek z britských ostrovů, jež se vyplatí za každou cenu vidět. Výtečná atmosféra z dob řádění Jacka Rozparovače, sympatické hlavní trio, nápadité případy a neklesající kvalita prvních dvou sezón jsou bezesporu těmi hlavními důvody, proč jsme si i v redakci stylovou detektivku oblíbili. Na více sezón to však bohužel již delší dobu nevypadalo. Druhá série totiž nebyla pro BBC zrovna nejlevnější prácičkou, sledovanost nebyla pro budoucnost projektu dostatečně vysoká, a proto britská jednička seriál neúprosně zařízla. Fanoušků si ale dobovka stačila nastřádat zřejmě víc než dost, jelikož právě jejich prosby a petice nejspíš dotlačily kriminálku k vytoužené třetí sérii.

BBC se totiž dokázala domluvit s britskou pobočkou internetové giganta Amazon, jenž tak z velké části zprodukuje a v premiéře na internet vypustí třetí osmidílnou řadu oblíbené krimi pecky. A to je hodně nečekané a hlavně příjemné překvapení. Fanoušci i samotní herci jsou samozřejmě radostí bez sebe, natáčení dalších krvavých případů z temných dob se chystá na začátek května a novou sérii pochopitelně po internetové premiéře na Amazonu odvysílá i BBC, již by tedy tentokrát nižší sledovanost už tolik vadit nemusela. Amazon tímto krokem navíc pokračuje ve velmi sympatické módě internetového vzkříšení zrušených seriálů. Tu už loni nastartovala služba Netflix finální řadou sitcomu Arrested Development, k němuž v poslední době přibyla také poslední štace krimi The Killing a animáku Star Wars: The Clone Wars. Producenti z webovek tedy bez debat vědí, jak přilákat seriálové fanoušky na svoji stranu a nebojí se jim splnit nejedno přání. Uvidíme, kterýpak studii popravený kousek se dočká vzkříšení příště. Máte nějaký tip?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace