Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo znovu zavolá Saulovi?


ikona
Spooner
breakingbreaking badsaul
Očekávaný spin-off Breaking Bad se možná dočká návratu další oblíbené postavy. 

Od grandiózního finále Breaking Bad nám uplynulo půl roku a mnohým fanouškům se již po Walteru Whiteovi začalo pořádně stýskat. Není proto divu, že se Vince Gilligan a spol. snaží na megaúspěch svého drogového hitu navázat co nejdříve a už na podzim nám představí spin-off Better Call Saul. V něm se tak opět shledáme s vypočítavým právníkem v podání Boba Odenkirka, jenž se dá v právnickém prequelu opět do kupy s oblíbeným drsňákem Mikem aka Jonathanem Banksem. Očekávání jsou zkrátka velká a navíc to vypadá, že se v připravované novince dočkáme i další známé a poněkud překvapivé tváře.

Aaron Paul se totiž k příležitosti blížící se premiéry Need for Speed rozkecal o možném návratu samotného hláškaře Jesseho Pinkmana. On a Gilligan vedli o návratu oblíbeného charakteru už nejednu debatu a zatím to vypadá pro fanoušky hodně nadějně. Tvůrce Perníkového táty by totiž o návrat mladého dealera zatraceně stál. Samotného Paula pak hodně láká představa zahrát si svoji nejslavnější roli v malinko mladších a veselejších časech, a navíc si je zcela vědom, že seriálovému mágovi vděčí za svojí rozjíždějící se kariéru. Už tedy jenom zbývá, aby si vycházející hvězda udělala místo v čím dál nabitějším diáři, i když zatím není jasné, o jak velkou a podstatnou roli by vlastně šlo. Stanice AMC by tím však pro svoji novinku ulovila další velké lákadlo. Na druhou stranu by ovšem možná neuškodilo, kdyby se v chystaném spin-offu objevila konečně i nějaká ta neokoukaná tvář. Obzvláště, když se stále spekuluje i o cameu samotného Bryana Cranstona.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace