Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Terry Crews jako Luke Cage?


ikona
Mr. Hlad
Zahraje si jeden z Postradatelných comicsového drsňáka?  

Terry Crews je totální sympaťák. Bývalý fotbalista je namakaný tak, že vypadá jako člověk, jenž by dokázal dát KO Hulkovi maximálně ve třetím kole. Rozhodně se ale nechová jako akční hvězda a nebrání se ani jiným žánrům. Mnohokrát ukázal, že mu sedí i komedie a jeho taneční výstupy jsou zábavné minimálně jako blbnutí s automatickou brokovnicí v The Expendables. Tenhle chlapík si zkrátka užívá, že si ho Hollywood všiml a dává mu práci. Teď se jeho jméno objevilo v souvislosti s comicsovým drsoněm Lukem Cagem.

To je drsoň od Marvelu, který kope trošku nižší ligu než Iron Man nebo Thor. V kriminále se podrobil experimentu, díky němuž má nadlidskou sílu a výdrž a jeho kůže je prakticky nezničitelná. U Marvelu má pověst antihrdiny, který se s nikým moc nepáře, a za pár let ho stoprocentně uvidíme v seriálu od Netflixu. Crews si teď o roli víceméně řekl. Sám sice tvrdí, že se nijak zvlášť nesnaží o ni bojovat, protože ho unavují neustálé fanouškovské hádky, jestli by byl lepší on, Idris Elba nebo třeba Michael J. White, nebo řeči, že je moc starý. Evidentně se cítí v dobré fyzické kondici na to, aby comicsového hrdinu zvládl, a Marvelu vzkazuje „Jsem tady a nikam nejdu. Víte, kde bydlím“. Po přicmrndávání slavnějším kolegům by si velkou roli určitě zasloužil, uvidíme, jak to dopadne.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace