Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

The Rock hvězdou amerického fotbalu


ikona
Spooner
ballersrock
Akční hvězda současnosti nás pobaví v nové komedii od HBO. 

V Hollywoodu byste v současnosti asi marně hledali sympatičtější akční hvězdu, než je Dwayne Johnson. Bývalému wrestlerovi totiž již před lety naštěstí došlo, že příšernými rodinnými komediemi zrovna moc fanoušků s občankou nezíská, a začal si své role vybírat dosti pečlivěji. Naštěstí se mu tato snaha pekelně vyplatila, a jeho role v šestém Rychle a zběsile, pokračování G. I. Joe či Krvi a potu ho dokonce vyšoupla mezi nejúspěšnější herce loňského roku. O hereckou prácičku má tak oblíbený hromotluk ještě nějaký ten pátek postaráno. The Rockovi je už však stříbrné plátno malé a rozhodl se proto zatoulat také do bedny - a to rovnou do samotné HBO.

Parťák Vina Diesela si tak zahraje hlavní roli v připravovaném komediálním seriálu Ballers, jenž bude pojednávat o bývalých i současných hráčích amerického fotbalu, jejich šíleném životě a ne příliš obvyklých vztazích. A každému, kdo už viděl poslední šílenost Michaela Baye, Krev a pot, musí být jasné, že Dwayne Johnson má velký komediální potenciál a ve správných rukou by z podobného tématu mohla vzniknout pěkná divočina. Což naštěstí zřejmě také vznikne, jelikož scénář má na starosti jeden z tvůrců úspěšného Vincentova světa, Stephen Levinson, režie pilotu se ujme samotný Peter Berg, a produkce se kromě The Rocka ujme také jeho kámoš Mark Wahlberg. Zní to zkrátka dost lahůdkově a HBO by novou úspěšnou komedii navíc již potřebovala. S tímto zajímavým námětem a s akčním bourákem v čele by se jim už mělo podařit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace