Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailerové okénko: Děsivé Penny Dreadful


ikona
Spooner
trailery
Nadějný projekt Sama Mendese nás láká v dalších ukázkách. A co čeká Hanka Moody v Californication? 

Uplynulo nám zase něco přes dva týdny a na internetu se nám opět nastřádala spousta zajímavých upoutávek. Na jaké seriálové pecky se tedy můžeme dle ochutnávek těšit v následujících měsících? No přece na příchod nadějné hororové lahůdky, příchod bratrů Coenů do bedny či dokonce návrat vyhaslých hvězd z Beverly Hills 90210!

Penny Dreadful
Premiéra jedné z nejočekávanějších novinek tohoto roku se již nezadržitelně blíží, a proto není divu, že stanice Showtime již začíná marketingově slušně šlapat na plyn. Také nový pohled za kulisy projektu režiséra Sama Mendesa a scénáristy bondovky Skyfall, Johna Logana, dává naději v hodně atmosférickou podívanou, která si bere to nejlepší z hororových klasik. Víc natěšení už snad ani být nemůžeme.

Fargo
Také druhá ostře sledovaná novinka nám v současnosti servíruje jednu upoutávku za druhou. Po nedávném traileru tedy nyní dostáváme další krátkou ochutnávku. Ta nám tentokrát sdělí, které známé herecké tváře v televizní verzi kultovky bratří Coenů vlastně uvidíme. A je jich docela dost.

Mad Men Season 7
Kabelovka AMC se pomalu chystá na další velké seriálové loučení. Po loňském grandiózním zakončení pecky Breaking Bad se totiž ke svému konci pomalu blíží i charismatický Don Draper a spol. Závěrečná řada Mad Men bude po vzoru drogového krále Waltera Whitea také rozdělena na dvě části, i přesto však televize dokáže s blížícím se koncem ve svých promech efektně pracovat. O samotném ději se toho z ukázek samozřejmě moc nedozvíme, což je u této oceňované pecky rozhodně dobrá zpráva.

 Californication Season 7
Na svou sedmou štaci se ovšem kromě Dona Drapera chystá také další známý kalič a sukničkář, Hank Moody. Ten se letos možná dočká své závěrečné sezóny, a tak jsme od tvůrců dostali video za kulisy, v němž si herecká sestava malinko zavzpomíná. Co ale čeká problematického spisovatele letos? Hlavně psaní seriálu a pokusy dát se se svou vyvolenou Karen opět dohromady. Snad to bude zase zábava.

Falling Skies Season 4
Oblíbené sci-fi Falling Skies má po dosti průměrné třetí řadě u fandů rozhodně co napravovat. Tvůrci tak v nové upoutávce lákají hlavně dosti velkou porcí akčních scén a prupovídkami o novém začátku. Snad si stanice TNT všechny výbuchy a vyhrocené momenty nevystřílí již v ukázkách.

The Last Ship
Na svou další seriálovou štaci nás láká také Michael Bay ve své postapokalyptické novince The Last Ship. Po delší době nám pak tvůrci nabízí slušnou porci nových záběrů a atmosféra také stále funguje hodně obstojně. Snad se mistrovi akce jeho druhý produkční výlet do bedny opravdu povede. Po nepříliš vydařeném Black Sails má totiž rozhodně co napravovat.

Gang Related
Premiéra jedné z jarních novinek stanice FOX, kriminálky Gang Related, se již také kvapem blíží. Čím více výbuchů, přestřelek a rockových rifů na nás ovšem tvůrci vypouští, tím nezajímavěji celý projekt paradoxně vypadá. Což je vzhledem ke slušné herecké sestavě docela škoda.

Mystery Girls
Kelly a Donna jsou zpět! Ano, hvězdy Beverly Hills 90210 už zase točí a opět se schází u stejného projektu. V komediální novince od ABC Family si zahrají vyhaslé hvězdy kriminálního seriálu z devadesátých let, jež musí spojit své síly, aby vyřešili závažný kriminální případ a zachránili tak svého skalního fanouška. Zní to hloupě a při pohledu na Tori Spelling to vypadá spíše na děsivý horor, než povedenou komedii. Jako varování, že se nám idoly našeho mládí snaží opět zmrvit seriálový vkus, však promo funguje na jedničku.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace