Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový Bond ve službách Roberta Rodrigueze


ikona
Spooner
matadorrodriguez
Slavný režisér chce svého vlastního tajného agenta. A ten bude umět hrát fotbal.  

Nová stanice El Rey Roberta Rodrigueze vysílá svému latinskoamerickému publiku již nějaký ten pátek. Slavný filmový všeuměl pak rozhodně nezahálí a vymýšlí, jakými novými seriály by mohl své televizní dítko zaplnit. Už dva týdny proto můžeme sledovat prozatím ne zrovna zábavnou adaptaci kultovky Od soumraku do úsvitu a již v létě nám jeden z největších hollywoodských workoholiků představí svůj další, o poznání šílenější, projekt.

Novinka ponese název Matador a bude pojednávat o jedné z velkých současných fotbalových hvězd. Pro Antonia “Matadora” Brava je však pobíhání za kulatým nesmyslem jen hodně efektivní krytí a ve skutečnosti je to špičkový tajný agent, který mezi jednotlivými zápasy zachraňuje svět. Ano, zní to dost šíleně. Rodriguez by z Matadora navíc rád udělal Jamese Bonda pro Latinoameričany, což také nevěstí zrovna nic dobrého. S dostatkem nápadů a nadhledu by ale mohla z projektu vzniknout docela zábavná ptákovina, což by mohla pohlídat sehraná producentská dvojice Alex Kurtzman a Robert Orci stojící například za seriály Alias, Fringe nebo Hawaii Five-O. K obsazení se navíc nyní k naprosto neznámému Gabrielu Lunovi v titulní roli přidal charismatický Alfred Molina, známý například jako Doctor Octopus z druhého Spider-mana. Zde si zahraje majitele vzkvétající značky a role záporáka by mu jistě slušela. Snad bude mít tedy Robert Rodriguez jednu ze svých povedenějších chvilek a seriál nás pobaví co nejvíce.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace