Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Červený trpaslík se vrátí


ikona
Spooner
červenýred dwarftrpaslík
Kult všech kultů se dočká své jedenácté řady. Kdy se na ní můžeme těšit? 

Že to ale trvalo. Fanoušky vytoužená desátá řada si premiéru odbyla již před rokem a půl a diváci od té doby jen marně čekají na přídavek. I v desáté štaci kultovního britcomu totiž dokázali Lister, Rimmer, Koucour a Kryton i přes řadu nových vrásek pobavit skoro stejně, jako v dobách své největší slávy. Ze vzkříšení této seriálové legendy se tedy žádná zbytečnost naštěstí nestala a všem bylo navíc tak nějak jasné, že se s posádkou Červeného trpaslíka rozhodně nevidíme naposled. Kolem další série bylo ovšem delší dobu až překvapivě ticho. Až nyní tedy můžeme s jistotou říci, že jedenácté sezóny se určitě dočkáme.

Kompletní herecké osazenstvo totiž nyní konečně potvrdilo, že na scénáři se pilně pracuje a natáčet se začne ještě letos. První klapka by pak konkrétně měla padnout v říjnu a s premiérou se počítá na podzim 2015. Ano, je to zatraceně dlouhá doba a spousta fandů asi doufala, že se s partičkou jejich dětství přeci jen potkáme o něco dříve. Na kvalitu si ale v tomto případě rádi počkáme. Prověřený tvůrčí tým se totiž bude muset i nadále pekelně snažit, aby svému televiznímu klenotu nepokazil zářnou reputaci.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace