Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Agentka Carterová se blíží


ikona
Spooner
cartermarvel
Kdy se dočkáme dalšího očekávaného seriálu od Marvelu? 

Připravovaný seriál o agentce Carterové, velké lásce Kapitána Ameriky a oblíbené postavy marveláckého universa, to nemá u producentů dvakrát jednoduché. O projektu už se mluví od podzimu. Kravaťákům od Disneyeho a stanice ABC už dlouho leží na stole scénář k pilotu, ale i přes jejich spokojenost s příběhem se okolo půvabné Peggy dlouho nic nedělo. Nyní to však vypadá, že Hayley Atwell je návratu do své nejslavnější role zase o něco blíž.

Dle zákulisních informací totiž dá televize ABC novince Agent Carter zelenou již velmi brzy a čeká se vlastně už jen na odklepnutí druhé řady Agents of SHIELD. To by naštěstí mohlo, díky příběhovému dopingu ze strany druhého Kapitána Ameriky, přijít již brzo a tvůrci i nadále pilně plánují. Stále tedy platí, že příběhově by se měl seriál točit okolo nedávného kraťasu a první série by měla obsahovat jeden hlavní případ a záporáka. Série se navíc spokojí se skromným počtem třinácti dílů a ABC si ambiciózní projekt nejspíš rovnou objedná na celou sezónu. S Peggy Carterovou bychom se tak mohli znovu vidět již v zimě, v níž by měla novinka vyplnit mezeru mezi podzimní a jarní náloží partičky agenta Coulsona. Naplánované to tedy mají kluci hezky, Hayley Atwell se na návrat do čtyřicátých let také těší, takže už to milá ABC konečně odklepněte.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace