Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Comicsoví indiáni míří do bedny


ikona
Spooner
scalped
Do bedny se chystá další drsná comicsárna. 

Comicsové adaptace už asi opravdu začínají pomalu vládnout i televiznímu rybníčku. Arrow zde stále střílí do černého, Agents of SHIELD bojují na ABC o přežití, točí se seriálový Gotham či Constantine a pomalu se kutí také televizní Preacher. Je toho zkrátka dost a na vyjmenování všech připravovaných comicsových projektů by mi tato novinka nestačila. Nyní se navíc dočkáme převedení dalšího, tentokrát ne příliš známého, comicsu.

Rozjíždějící se kabelovka WGN America si totiž vezme do parády sérii Scalped aka Skalpy. Příběh nás zavede do indiánské rezervace v Jižní Dakotě, kde zrovna mír a idylka nevládne. Hlavní slovo zde totiž hraje organizovaný zločin a drogy a místní politici se jen marně snaží udržet kulturní identitu kmene. A právě do tohoto bordelu plného krve a násilí zavítá po letech indián Dashiell, jenž se ihned dostane do hledáčku místních bossů. Jo, a taky je to agent FBI. Ne, tady dalšího maskovaného hrdinu s šípy či super vybavením fakt nečekejte. Čeká nás totiž dle všeho drsná a špinavá podívaná ve stylu Banshee či nedávného The Red Road. Ostatně, ještě aby ne, když na scénáři pracují právě tvůrci šerifa Lucase Hooda. Podobně brutální pecce se proto rozhodně nebráníme. WGN America to navíc se svým přechodem do seriálového rybníčku myslí dost vážně a po blížícím se Salemu ulovila další zajímavý projekt.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace