Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První video: Star Wars: Rebels


ikona
Mr. Hlad
star wars
Seriál ze světa Hvězdných válek bude mít premiéru už za pár měsíců, první dojem si ale můžete udělat už teď 

Sedmé epizody Hvězdných válek se sice dočkáme až na Vánoce příštího roku, ale to neznamená, že by si tenhle vesmír dával pauzu. Šestá sezóna seriálu Star Wars: Klonové války skončila před měsícem a už se na nás chystá další animák. Star Wars: Rebels se má odehrávat čtrnáct let po konci Pomsty Sithů a nějakou dobu před Novou nadějí, vyplní tedy místo, jemuž se filmy ani seriály zatím moc nevěnovaly.

Zápletka se bude točit okolo rebelů a zaměří se hlavně na to, jak tahle banda, která dokázala sestřelit Hvězdu smrti (dvakrát!) vůbec vznikla, kdo bojoval proti Impériu, když se chopilo moci a jak pod vedením Dartha Vadera záporáci lovili přeživší rytíře Jedi, aby si upevnili moc v galaxii. Teď tu máme i první klip, který naznačuje, že fandové Klonových válek budou asi spokojeni, ale kdo se těšil na trošku vážnější podívanou, asi bude zklamaný. Mrňaví roboti, kteří se chytají za hlavu, pravděpodobně nejsou pro odrostlejší fandy to pravé. Ale uvidíme, třeba budeme příjemně překvapení, premiéra bude už letos na podzim.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace