Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Herecká rošáda na HBO


ikona
Spooner
criminal justicehbo
Kdo nakonec nahradí Jamese Gandolfiniho v očekávané minisérii Criminal Justice? 

Asi žádný projekt to neměl na oslavované kabelovce HBO tak těžké jako minisérie Criminal Justice. Remake britského originálu z dílny BBC, v němž se newyorský právník snaží očistit pákistánského muže z vraždy mladé dívky, byl původně srdečním projektem herce Jamese Gandolfiniho, jenž pro uvedení minisérie bojoval u hlavounů slavné stanice několik měsíců. Jenže pár týdnů po odklepnutí série hvězda Rodiny Sopranů tragicky zemřela a až po několika měsících ho v hlavní roli nahradil samotný Robert De Niro. Ani herecká legenda však u prokletého projektu nevydržela dlouho a musela projekt opustit kvůli přecpanému diáři.

Nyní se tedy hlavní role advokáta Jacka Stonea ujímá další známá tvář, kterou je John Torturro. Oblíbence bratří Coenů a hláškaře z Transformers jsme v poslední době mockrát neviděli a sledovaná novinka je tak dobrou příležitostí, jak se divákům opět připomenout. Že je pak za De Nira i Gandolfiniho skvělou náhradou, snad ani nemusím zmiňovat. Navíc to vypadá, že scénář z pera Richarda Price, jenž je podepsán například pod Barvou peněz od Martina Scorseseho, asi bude stát opravdu za to, když se okolo něj motá tolik zvučných jmen. Tak snad se smolné minisérie již brzy dočkáme.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace