Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mušketýři jsou bez kardinála


ikona
Spooner
musketyri
Britský hit The Musketeers čekají v druhé řadě velké změny. 

Z britské novinky stanice BBC The Musketeers se stačil během první sezóny stát celkem sympatický hit. Alexandru Dumasovi by se možná z milionté adaptace jeho slavné knihy nedělalo dvakrát dobře a celý seriál by se mohl hravě přejmenovat na Tři pistolníky. Sehrané ústřední kvarteto si však hodně sedlo a ze seriálu se tak stala hodně příjemná oddechovka, u níž se člověk slušně pobaví. Diváci navíc tento přístup kvitovali s povděkem a druhá série se tak již vesele natáčí. Pokud se tedy chystáte v Praze či okolních zámcích zkouknout nějakou tu památku, je dosti možné, že zde bude pobíhat také D'Artagnan a jeho legendární parta. Kardinála Richelieu už zde ovšem nepotkáte.

Britský herec Peter Capaldi se totiž do kůže slavného pleticháře již nevrátí. Důvod je všem fandům britských seriálů asi jasný. Natáčení legendárního Doctora Who zabírá zkrátka jeho novému představiteli až příliš mnoho času a pendlování mezi britskými ateliéry a Prahou zkrátka skloubit nešlo. To se ale dalo tak trochu čekat a otázkou tak zůstávalo, zda se nemesis mušketýrů dočká přeobsazení či zda ji čeká o něco krutější konec. Bohužel druhá možnost je správná. Představitel Athose Tom Burke se totiž během natáčení rozkecal o tom, že kardinál bude ve druhé sérii mrtev a vůbec se zde vyskytovat nebude. Žádné oficiální prohlášení od tvůrců sice ještě nepadlo, nedá se však očekávat, že by si herec dělal z fanoušků srandu. Kardinála Richelieu je ovšem docela škoda, jelikož Capaldi do role známého intrikáře nakonec zapadnul skvěle a závěr první řady sliboval do budoucna zajímavé věci. Bez bídáka se však mušketýři neobejdou ani v druhé sezóně, jelikož na scénu nastoupí neméně proslulý Rochefort v podání Marca Warrena. Dumasova partička se tak ani v budoucnu rozhodně nudit nebude. Doufejme, že radikální odpravení hlavního záporáka se na kvalitě seriálu projeví co nejméně.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace