Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisérská esa míří na Amazon


ikona
Spooner
amazonperlman
Jaké seriálové novinky chystá internetový gigant? 

Internetová služba Amazon nám už nenabízí jen všemožnou filmovou nabídku za super cenu, ale v poslední době se po vzoru konkurenčního Netlfixu snaží zaútočit i originálními seriály. Z jejich dílny tak prozatím vylezla především podařená satira Alpha House a odklepnutí celé řady se nedávno dočkalo sci-fi The After, kriminálka Bosch a komediální tituly Transparent a Mozart in the Jungle. Amazon se však už ale chystá na svou třetí várku seriálových pilotů, z nichž diváci opět vyberou ty nejlepší kousky. A slavnými jmény zde internetový gigant rozhodně nešetří.

Tím nejzajímavějším kouskem bude rozhodně Hand of God od režiséra Marca Forstera (Světová válka Z, Quantum of Solace). Zde si ex-Hellboy Ron Perlman zahraje nekompromisního soudce Harrise Pernella, jenž po mentální zhroucení zažívá různé vize a zjevení. Harris tuto schopnost pak hodlá využít k nalezení násilníka, který může za rozpad jeho rodiny. Zní to všelijak, Marc Forster by však mohl být zárukou kvality. Do Amazonu pak zamíří také Hellboyova stará, Selma Blair, jež si zahraje jednu z hlavních rolí v sitcomu Really, který bude vyprávět (jak jinak) o šestici nerozlučných přátel. Projekt má na starosti režisér polozapomenuté komedie Mistři hazardu, Jay Chandrasekhar, jenž si zde také zahraje manžela Sarah Chalke ze Scrubs. Mezi další komediální tituly pak patří The Cosmopolitans o partičce Amíků žijících v Paříži s Adamem Brody a Chloe Sevigny v hlavních rolích. Mnohem zajímavěji ale může dopadnout novinka Red Oaks od šikovného tvůrce Davida Gordona Greena (Travička zelená, Princ a pruďas), jemuž navíc s připravovaným sitcomem pomůže samotný Steven Soderbergh. A toho bychom u komedie vážně nečekali. Ambice mají tedy u Amazonu evidentně velké. Snad se jim s touto sestavou už podaří vytvořit i nějaký ten hit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace