Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dorazí X-Meni do bedny?


ikona
Spooner
marvelx-men
Jaké další comicsové postavy nejspíš zavítají do bedny? 

Už asi všichni moc dobře víme, že nám na filmovém rybníčku zuří taková menší válka comicsáren. Marvel se svými borci z Avengers sice momentálně diktuje krok, konkurence se však nechce znemožnit a hodlá své zbývající marvelácké hrdiny pořádně vytěžit. To se týká samozřejmě také studia FOX, které kromě dalších pokračování X-Menů chystá například reboot Fantastické čtyřky. Nyní to navíc vypadá, že ani jim celovečerní plátno již nestačí a po vzoru Marvelu a DC se svými charaktery vydají i do televize.

Scénárista očekávané pecky X-Men: Budoucí minulost, Simon Kingberg, se totiž rozkecal o tom, že studio uvažuje o seriálových zpracováních jejich charakterů a vydat se tak po stopách Agents of SHIELD či připravovaných kousků od Netflixu. Zatím není jasné, kterých comicsových kousků by se cesta na televizní obrazovku mohla týkat, ale kromě partičky Profesora X by mohla být ve hře právě i Fantastická čtyřka či dlouho odkládaný Deadpool. Sám Kingberg pak dodává, že seriálové zpracování by bylo pro universum studia FOX zcela logickým krokem, v němž by se mohli lépe prodat vedlejší postavy a epizodní zápletky. V případě X-Menů by se navíc dle něj jednalo o zatraceně velkou výzvu. Uvidíme, zda jen o plané řeči producentů, nebo se opravdu brzy dočkáme některých oblíbených borců také v bedně. Pro stanici FOX by to byla nicméně dosti zajímavá situace, jelikož by společně s připravovaným Gothamem měla pod svojí střechou postavy od DC Comics i Marvelu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace