Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Profesor X rádcem Ameriky


ikona
Spooner
macfarlane
Jaký společný projekt chystá britský veterán s tvůrcem Médi či Griffinových, Sethem MacFarlanem? 

Asi málokterý zahraniční komik to má v současnosti na plátnech i v bedně tak pěkně rozjeté jako Seth MacFarlane. Jeho animované šílenosti American Dad a Griffinovi  se stačily stát již menšími kultovkami a jeho první filmový pokus, nekorektní Méďa, vydoloval z diváckých kapes rovnou půl miliardy dolarů. Již brzy pak do kin dorazí jeho druhý režijní pokus Všechny cesty vedou do hrobu, od něhož se také očekává nemalý přísun doláčů. Jeho seriálové klasiky navíc již brzy přivítají další vydatnou posilu.

Pro kabelovku STARZ totiž tento komediální uragán kuchtí novinku Blunt Talk. Řachanda bude vyprávět o britském moderátorovi Walteru Bluntovi, jež se rozhodne dobýt svět kabelových televizí pomocí své noční show. Klíčem k úspěchu by pak měly být jeho rady Amíkům, jak se mají chovat, přemýšlet a žít. Jeho snahu mu však nebudou narušovat nejen příšerní šéfové a místní zaměstnanci, ale také jeho početná rodina čítající nespočet dětí a ex-manželek. Jeho jediným parťákem tak zůstává jeho věrný sluha závislý na alkoholu. Vypadá to zkrátka na další MacFarlaneovu šílenost, která nás tentokrát zavede opět do trošku odlišných vod. Komediální tvůrce pak již stihnul obsadit do hlavní role také jedno dosti solidní eso. Moderátora Waltera Blunta si totiž zahraje samotný Profesor X, Patrick Stewart, jehož tak po návratu mezi mutantí sebranku uvidíme opět v trochu odlišné roli. Umístění na kabelovku STARZ navíc slibuje vydatnou porci nekorektního humoru a samotná stanice věří projektu natolik, že mu ihned odklepla dvě sezóny. Snad to tedy dopadne lépe, než Sethův nedávný nevtipný průser Dads.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace