Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Televizní Halo se blíží


ikona
Spooner
halo
Dočkáme se již Master Chiefa brzy v bedně? A jaké další hry nejspíš dostanou vlastní seriál? 

Sci-fi řežba Halo je jedním z největších herních fenoménů poslední dekády a není proto divu, že se američtí producenti již několik let marně snaží o její zfilmování. Na celovečerní verzi si však dokázal vylámat zuby i Peter Jackson s Neilem Blomkampem a fanoušci se tak prozatím dočkali jen menší web-série. Seriálové verze bychom se ale přeci jen dočkat mohli, pomalu se na ní pracuje již necelý rok a producentskou záštitu nad projektem si vzal na starosti samotný Steven Spielberg. Nyní to navíc vypadá, že se očekávaná pecka posune razantně kupředu.

Pracovití hoši od Xboxu totiž nyní na plné obrátky jednají s kabelovkou Showtime na společném vývoji projektu a vypadá to, že k podepsání dohody již opravdu mnoho nezbývá. Master Chief a ostatní vesmírní borci by tak získali nejen prestižní televizní domov, ale navíc by se na plánovaném seriálu nemuselo zas tak šetřit. Na novince pak již nyní aktivně pracuje tvůrce Stuart Betie, scenárista Pirátů z Karibiku či G. I. Joe a režisér nedávného průseru Já, Frankenstein. Snad si tedy s Halo dokáže napravit reputaci a nepoštve proti sobě všechny fanoušky. Ze strany Xboxu jde pak jen o další potvrzení jejich ambiciózních plánů do budoucna. Microsoft by totiž rád vylepšil pozici své konzole jako zábavného média a připravuje tak pro své předplatitele několik originálních seriálů, mezi nimiž nebudou chybět ani seriálové verze kultovních pařeb Gears of War, Age of Empires, Fable či dokonce Forzy Motorsport. Uvidíme, nakolik se velké plány herního giganta nakonec vyplní a kdy se pařani Master Chiefa a spol. nakonec dočkají.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace