Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

SyFy to rozbalí s comicsy a démony


ikona
Davies182
stanicesyfywalking
Jaké zajímavé seriálové projekty chystá známá kabelovka na midseason 2014/2015?  

Tady má někdo velké oči. Diváci se ještě ani pořádně neotřepali z epického finiše mysteriózní guilty pleasure Helix, a původně ryze dokumentární a reality-show stanice SyFy už hladově plánuje nová televizní dráma na pokračování. O adaptaci známého comicsu DMZ jsme psali již v únoru, nedávno však došlo k oznámení dalších několika zářezů, které se na nás ze stáje téhle paranormální kabelovky přivalí. Přesné datumy pilotů ještě nejsou známy, následujících sedm hraných kousků by nicméně mohlo světlo světa spatřit buďto koncem letošního roku, nebo začátkem toho následujícího s číslovkou 2015. O co všechno tedy půjde? Čtěte a opatrně se těšte!

Zombie guru Robert Kirkman se neangažuje pouze v psaní bublinového post-apo survival románu. Kreativní pisálek má na kontě také sešitový opus Clone, v němž bývalému vojákovi unese ženu jeho druhé já. Otřesený Luke Taylor záhy rozjíždí vyšetřování na vlastní pěst, dle všeho tu budou smrdět biotechnologické čachry s testy ve zdravotnictví.

V tajemně znějícím Pax Romana se speciální jednotka drsných týpků vydá zpátky časem do minulosti, aby v antickém Římě společně zabránili Třetí světové válce, která má za pár století zdecimovat planetu. Úkol je jasný: efektivně zpacifikovat veškeré římské legionáře! Že by nový high-tech Spartacus?

Letter 44 je název dalšího TV projektu, který... bude zcela překvapivě taktéž vycházet z comicsu. Čerstvě zvolený prezident USA Stephen Blades v něm obdrží záhadný dopis s tajnou vládní misí v pásmu asteroidů, jejímž cílem je prozkoumat tamní konstrukci, očividně navrženou mimozemšťany. Stoprocentní SyFy, meh.

O začínajících kouzelníčcích bude fantasy pohádka zasazená do našeho světa, Magicians. Skupinka mladých rádoby mágů se v seriálu dozví, že kouzla a čarovné krajiny plné jednorožců, víl a draků skutečně existují, a že mýtické bytosti představují prosakující hrozbu pro současnost. Tohle bude chtít sakra dobré triky!

Desetidílné vesmírné dobrodružství jménem Killjoys představí trojici lehkovážných lovců odměn z předaleké galaxie. Ti se budou snažit plnit smrtelně nebezpečné rozkazy svých šéfů navzdory faktu, že celému vesmíru hrozí katastrofická meziplanetární válka. Battlestar Bobafettica?

Frank Miller není zdaleka jen autorem hříšného Sin City, comics Ronin se odehrává ve futuristickém New Yorku. Zde se dlouhých 800 let po vlastní smrti probouzí zdrcený samuraj, jenž ve feudálním Japonsku selhal v bránění svého mistra proti démonovi. Nyní má nové tělo, stvůra však bitvu také přežila a chystá nové kolo...

Dojde i na jednu celkem slibnou web-sérii. Ta se bude jmenovat Underlings, a zahraje si v ní albín z Banshee a lidojed ze Hry o trůny, Joseph Gatt. Půjde údajně o jakousi "pracovní komedii", která nás jako diváky obeznámí s těžkým životem gangstera v kriminální organizaci.

Spousta projektů nevypadá díky zainteresovaným jménům a zápletkám vůbec špatně, co říkáte? Kterému seriálu dáte za pár měsíců šanci?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace