Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Agentka Carterová má zelenou


ikona
Spooner
carter
Je to oficiální. Něžná polovička Kapitána Ameriky se dočká svého seriálu. 

Tak se fandové konečně dočkali. O plánovaném seriálu Agent Carter, v němž by záporákům nakopávala zadky osudová láska Kapitána Ameriky, se na stanici ABC mluvilo již od loňského podzimu. Od té doby jsme však o plánovaném comicsovém seriálu dostávali jen velmi kusé informace a odklepnutí projektu bylo tak trochu podmíněno dalším pokračováním Agents of SHIELD. Nyní už máme ale naštěstí jasno. Agent Coulson a spol. mají odklepnutou druhou sezónu a společně s nimi dostal zelenou také plánovaný seriál o agentce Carterové. A půvabná Hayley Atwell u toho samozřejmě nebude chybět.

Podíváme se tak do roku 1946, kde se bude fanoušky oblíbená Peggy s nechutí vyrovnávat s faktem, že je po příjezdu hrdinných vojáků svými nadřízenými naprosto přehlížena. Kromě nudné úřednické práce proto občas splní nějakou tu tajnou misi pro Howarda Starka a ve volných chvílích se snaží vyrovnat se ztrátou své lásky, Steva Rogerse. Už nějakou dobu pak víme, že tvůrci počítají se sympatickou porcí třinácti epizod a první sezóna by měla obsahovat také hlavní zápletku a svého záporáka. Na pár epizod se pak na place nejspíš staví také Dominic Cooper aka Stark senior. Čte se to zkrátka velmi dobře a už po nedávném kraťasu všichni moc dobře víme, že tahle drsná holka skrývá neskutečný potenciál. Doufejme, že tentokrát ho stanice ABC dokáže plně využít. Nic jiného ji ani nezbývá, jelikož i ostatní comicsové kousky, Flash a Constantine, mají již jistou první sérii.

Informace o dalších schválených projektech hlavních stanic na příští sezónu očekávejte během příštího týdne, kdy televize své novinky ve velkém představí na plánovaných Upfronts.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace