Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cool videa: Zpívající Finch


ikona
Dr.Z
arsenio hallcoolhra o trůnylostmichael emersonperson of interestvideo
Je s Michaelem Emersonem taky někdy sranda? A jaké je nebezpečí seriálových maratonů? 

Znáte ho jako Bena Linuse ze Ztracených, v posledních letech jste se s ním setkávali jako s Haroldem Finchem v Person of Interest. Věděli jste ale, že tenhle na prvního pohled vážně vypadající pán umí také zpívat. No... zpívat bude asi trochu silné slovo, přesnější by bylo říct, že Michael Emerson umí recitovat. V talk show Arsenio Halla to předvedl s hitovkou Happy od Pharrella Williamase. Takovou cover verzi jen tak někde neuslyšíte.

Seriály se dají sledovat různým způsobem. Můžete se plně svěřit do rukou televizních stanic a váš oblíbený pořad dávkovat v týdenních intervalech. Díly si také můžete pouštět v nárazových vlnách a podívat se tak na několik epizod po sobě. Sledování seriálů se meze nekladou. Je zde však jeden způsob, který by na vás mohl mít neblahé účinky. Seriálové maratony nejsou pro každého, slabší povahy s nimi můžou mít problémy a vaše okolí se na vás pak bude dívat trochu jako na blázna. Ruku na srdce, na světě jsou vážnější problém, než že někdo zhlédne celou řadu Dextera.

A na závěr opět něco ze Hry o trůny. Khaleesi dobývá jedno město za druhým, osvobozuje tisíce otroků a buduje si takovou malou armádu. Když naposledy osvobodila nebožáky od řetězů, pod nohy ji padaly obojky otroků a její noví věrní následovníci ji provolávali slávu. Nebo ne? Raději se ještě jednou podívejte, jak to vlastně bylo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace