Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Podzimní seriálové menu: FOX


ikona
Spooner
fox
Na FOX míří postavy z Gothamu a M. Night Shyamalan 

Novinková nálož pokračuje. Tentokrát se podíváme na nabídku stanice FOX. Ta má za sebou velmi zoufalou sezónu, v níž dokázali zdejší kravaťáci pohřbít většinu svých novinek, včetně sci-fi Almost Human. Letošní výběr nových projektů ovšem vypadá přeci jen o něco zajímavěji a najde se zde několik projektů, jež by mohly klesající reputaci televize malinko vylepšit. Tedy pokud si to u FOXů zase řádně nepokází.

Backstrom: Kriminálka o titulním detektivovi Everettu Backstromovi, který se po několika letech vrací zpět do služby a hned dostává na starosti speciální tým vyšetřovatelů. Ti to s ním však nebudou mít vůbec jednoduché, jelikož Everett je tak trochu parchant, s nímž nejde snadno vyjít.

Bordertown: Nový animák z dílny komediálního démona Setha McFarlanea, tvůrce Médi a Griffinových, nás zavede do zapadákova na hranicích Spojených států a Mexika. Zde žijí vedle sebe rodiny člena americké pohraniční policie Buda a mexického imigranta Ernesta. Očekávejme nekorektní humor a řadu kulturních narážek.

Empire: Terrence Howard se představí jako nekorunovaný král hip-hopu, Lucious Lyon, jenž dokázal vybudovat velké hudební impérium. Jeho úspěšnou kariéru ovšem přeruší zákeřná nemoc, jež ho do tří let nejspíše ochromí natrvalo. Rozhodne se tak co nejdříve mezi svými syny vybrat svého hudebního nástupce. Tento jeho krok však rodinu ještě více rozdělí.

Gotham: Očekávaný seriál z temného DC světa pojednávající o policejních začátcích Jamese Gordona, originu známých záporáků a ne zrovna ideálním dětství Bruce Waynea. Ale co to budu okecávat, trailer už jste stejně viděli všichni.

 

Gracepoint: Remake britské kriminální pecky, v němž dvojice detektivů vyšetřuje vraždu malého chlapce ve zdánlivě idylickém městečku. Hlavní role se opět ujme David Tennant, v dalších partů slibné kriminálky se ujme Nick Nolte, Anna Gunn z Breaking Bad nebo Michael Peňa

Hieroglyph: Ambiciózní historická podívaná nás zavede do starověkého Egypta. Z nejvíce střežené egyptské pokladnice v Egyptě je ukraden vzácný a nebezpečný svitek. Bývalý mistr lupičů Ambrose je proto samotným faraónem propuštěn z vězení a je vyslán najít svitek a dopadnout zločince. Ambrose ale velmi brzy zjišťuje, že v jeho staré dobré celé bylo mnohem bezpečněji. Ve městě Atum se totiž skrývají velmi temné síly a navíc zde nemůže věřit naprosto nikomu.

Last Man on Earth: Komediální seriál z budoucnosti vyprávějící, celkem logicky, o posledním člověku na zemi. Phill Miller byl naprosto obyčejný a ničím zajímavý člověk, po neznámé katastrofě a marném hledání přeživších zjišťuje, že je asi posledním mužem na zemi. Zní to hodně zvláště. Novinku však mají na starosti tvůrci megaúspěšného Lego příběhu či 21 Jump Street, Chris Miller a Phil Lord. Hlavní a asi jedinou roli si zahraje ne příliš populární komik Will Forte.

Mulaney: Komediální novinka z pera komika Johna Mulaneyeho, který si v chystané řachandě zahraje sám sebe. Uvidíme ho jako úspěšného stand-up komika, jenž se snaží být ještě úspěšnější. A jeho rodina a přátelé ho v tom budou samozřejmě podporovat.

Red Band Society: Ubulená dramedy o skupině náctiletých žijících v nemocnici. Společně zde zažívají velká trápení i první lásky a dětské oddělení je pro něj vlastně takovou střední školou. Seriál z produkce Stevena Spielberga je remakem španělského hitu Polseres Vermelles. Tvůrci slibují výborný mix humoru a dramatu na způsob kultovního Snídaňového klubu. Zatím to ovšem vypadá na laciné ždímání emocí.

 

Wayward Pines: Kdysi šikovný režisér M. Night Shyamalan se po čím dál mizernější filmové kariéře stěhuje do bedny a představí nám další mysteriózní příběh. Story agenta, jenž se snaží v titulním tajuplném městečku najít své dva ztracené kolegy, má nejen slušný potenciál, ale také velmi nadějné obsazení, v němž figuruje Matt Dillon, Carla Cugino, držitelka Oscara Melissa Leo nebo Terrence Howard.

Weird Loners: Sitcom pojednávající o čtyřech lidech ze stejného domu, jež spojuje strach ze všemožných vztahů.

 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (8)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace