Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku 5 nejlepších scén z finále Agents of S.H.I.E.L.D.

příspěvky 1 - 10 Napsat příspěvek
Poslední díly výborný, spíš se bojím, že druhá sezóna začne zase výplní (chytání zločinců z "ledničky") a poslední díly se to rozjede na úvod k Avengers a na události po nich.
12905
Poslední díly výborný, spíš se bojím, že druhá sezóna začne zase výplní (chytání zločinců z "ledničky") a poslední díly se to rozjede na úvod k Avengers a na události po nich.
0 0
reagovat
Nejlepší by bylo kdyby se ukázalo, že Skye je napůl mimozemšťan a napůl člověk prostě takový hybrid co v sobě skrývá velké schopnosti ale i nebezpečí. Jestliže její rodiče mají být nějaká "monstra" co vyhladili celou Čínskou vesnici tak může být hodně zajímavé co by se mohlo stát kdyby se ty její geny probudili v plné síle k životu.
Snad se v druhé sérii vrátí i Ward protože v druhé půlce první série se znej stala jedna z nejzajímavějších postav a jeho vyrovnávání se s tím co udělal a to jestli zůstane pořád zlej a nebo se pokusí změnit může být hodně silné téma. Simmonsová ale i ostatní s týmu mu jistě neodpustí co udělal Fitzovy a všem lidem které zabil. ;)
12902
Nejlepší by bylo kdyby se ukázalo, že Skye je napůl mimozemšťan a napůl člověk prostě takový hybrid co v sobě skrývá velké schopnosti ale i nebezpečí. [spoiler]Jestliže její rodiče mají být nějaká "monstra" co vyhladili celou Čínskou vesnici tak může být hodně zajímavé co by se mohlo stát kdyby se ty její geny probudili v plné síle k životu.[/spoiler] Snad se v druhé sérii vrátí i Ward protože v druhé půlce první série se znej stala jedna z nejzajímavějších postav a jeho vyrovnávání se s tím co udělal a to jestli zůstane pořád zlej a nebo se pokusí změnit může být hodně silné téma. Simmonsová ale i ostatní s týmu mu jistě neodpustí co udělal Fitzovy a všem lidem které zabil. *;)*
0 0
reagovat

Půlrok

víte co by mě zajímalo jestli se děj posune o půlroku dopředu, nebo jestli to hned naváže tam kde to skončilo
12901
víte co by mě zajímalo jestli se děj posune o půlroku dopředu, nebo jestli to hned naváže tam kde to skončilo
Půlrok
0 0
reagovat
12898
[link="http://www.buzzfeed.com/jarettwieselman/what-the-agents-of-shield-bosses-learned-from-that-tumultuou"]rozhovor s Jedem Whedonem a Maurissou Tancharoen[/link]
0 0
reagovat

SocialniPripad

Zatím nemohl. S největší pravděpodobností je ten modrý emzák, který byl zdrojem léku, co oživil Coulsona, Kree. Tahle rasa má teprve být představena v Guardians of the Galaxy (záporňák Ronan The Accuser). Raina říkala o Garretovi, že je "connected". Vzhledem k tomu, že impériu Kree velí umělá inteligence Supreme Intelligence, tipoval bych, že se na ni jak Garret tak Coulson nějak napojili. Otázkou je, proč Coulson začal vyšilovat později, zatímco Garret začal škrábat symboly v podstatě hned po tom, co si vzal to sérum. A co se týče Skye, nejspíš to na ni nemělo efekt, protože není člověk. Co jsem koukal, oblíbená teorie je, že je buď taky (aspoň částečně) Kree nebo Inhuman (rasa lidí, na kterých Kree v minulosti prováděli genetické experimenty).
12896
[spoiler]Zatím nemohl. S největší pravděpodobností je ten modrý emzák, který byl zdrojem léku, co oživil Coulsona, Kree. Tahle rasa má teprve být představena v Guardians of the Galaxy (záporňák Ronan The Accuser). Raina říkala o Garretovi, že je "connected". Vzhledem k tomu, že impériu Kree velí umělá inteligence Supreme Intelligence, tipoval bych, že se na ni jak Garret tak Coulson nějak napojili. Otázkou je, proč Coulson začal vyšilovat později, zatímco Garret začal škrábat symboly v podstatě hned po tom, co si vzal to sérum. A co se týče Skye, nejspíš to na ni nemělo efekt, protože není člověk. Co jsem koukal, oblíbená teorie je, že je buď taky (aspoň částečně) Kree nebo Inhuman (rasa lidí, na kterých Kree v minulosti prováděli genetické experimenty).[/spoiler]
SocialniPripad
0 0
reagovat
Jenom kvůli tomuto článku - který jsem zatím nečetl - jsem se rozhodl pustit si aspoň poslední díl (jinak jsem seriál utnul asi po čtvrtym díle). Viděl jsem "previously" z 22 a řek si, že si dám i 21. Situace se opakovala až jsem se rozhodl navázat na dění po "Winter soldierovi", ale když je tam i díl o Coulsonově minulosti... čert to vem, viděl jsem 14ku,předchozí mi nechybí a když mě to nezačne znovu štvát, brzo to dojedu do konce (snad ještě dnes).
- to jen tak aby řeč nestála
12893
Jenom kvůli tomuto článku - který jsem zatím nečetl - jsem se rozhodl pustit si aspoň poslední díl (jinak jsem seriál utnul asi po čtvrtym díle). Viděl jsem "previously" z 22 a řek si, že si dám i 21. Situace se opakovala až jsem se rozhodl navázat na dění po "Winter soldierovi", ale když je tam i díl o Coulsonově minulosti... čert to vem, viděl jsem 14ku,předchozí mi nechybí a když mě to nezačne znovu štvát, brzo to dojedu do konce (snad ještě dnes). - to jen tak aby řeč nestála
0 0
reagovat
Tak jako u většiny, tak i u mě v první půlce Agents ztrácely na atraktivitě. Druhá půlka (zranění Sky) a zejména díly po událostech CA2 byly hodně fajn. Tvůrci přidali na dramatu, napětí a často i humoru. Paxtonův Garett byl od začátku správný slizoun, kterého nebylo těžké nenávidět od první sekundy co se objevil na obrazovce. Jinak twist s Wardem mi pořád přijde jako trapná berlička scénáristů, která mě spíš naštvala než šokovala. Finále bylo vážně povedené a všech 5 vypíchnutých scének z článku bych podepsal. Zdá se mi, že se hláškovalo snad víc než v předchozích epizodách dohromady (May vs. Ward). To, že Agents dostali další sezónu je dobře, sice jsou jen výplňovka, žádná must-see záležitost, ale přesto si drží určitý šmrnc co jinde není. Trochu by mě zamrzelo, kdyby byl seriál utnut.
Dotaz pro marvel-geeky kde jsem mohl vidět to "písmo" co ryl Garett/Coulson?
12890
Tak jako u většiny, tak i u mě v první půlce Agents ztrácely na atraktivitě. Druhá půlka (zranění Sky) a zejména díly po událostech CA2 byly hodně fajn. Tvůrci přidali na dramatu, napětí a často i humoru. Paxtonův Garett byl od začátku správný slizoun, kterého nebylo těžké nenávidět od první sekundy co se objevil na obrazovce. Jinak twist s Wardem mi pořád přijde jako trapná berlička scénáristů, která mě spíš naštvala než šokovala. Finále bylo vážně povedené a všech 5 vypíchnutých scének z článku bych podepsal. Zdá se mi, že se hláškovalo snad víc než v předchozích epizodách dohromady (May vs. Ward). To, že Agents dostali další sezónu je dobře, sice jsou jen výplňovka, žádná must-see záležitost, ale přesto si drží určitý šmrnc co jinde není. Trochu by mě zamrzelo, kdyby byl seriál utnut. Dotaz pro marvel-geeky [spoiler]kde jsem mohl vidět to "písmo" co ryl Garett/Coulson?[/spoiler]
0 0
reagovat
Kdyby ten seriál byl bez epizodních dílů, v podobě poslední čtvrtiny první řady, tak by to bylo mnohem lepší. Ale oproti slabé první polovině se to celkem zvedlo a závěrečné díly byly ok, takže snad bude druhá řada pokračovat v tomhle finišovém trendu.
12887
Kdyby ten seriál byl bez epizodních dílů, v podobě poslední čtvrtiny první řady, tak by to bylo mnohem lepší. Ale oproti slabé první polovině se to celkem zvedlo a závěrečné díly byly ok, takže snad bude druhá řada pokračovat v tomhle finišovém trendu.
0 0
reagovat
Tak to já sem holt rozmazleně zmlsanej, a jakmile tam nehrajou jakýkoliv známější hrdinové z MARVELu, o nichž jsou a v budoucnu budou další epický filmy, tak mě to prostě, zjišťuju, absolutně nebere.
A asi nás na Zemi ještě pár takovejch bude :D.
Dvojdíl s návazností na Capa jsem viděl, a nudil.
12886
Tak to já sem holt rozmazleně zmlsanej, a jakmile tam nehrajou jakýkoliv známější hrdinové z MARVELu, o nichž jsou a v budoucnu budou další epický filmy, tak mě to prostě, zjišťuju, absolutně nebere. A asi nás na Zemi ještě pár takovejch bude *:D*. Dvojdíl s návazností na Capa jsem viděl, a nudil.
0 0
reagovat
Palec nahoru pro Karla, článek tady byl už ve chvíli, kdy jsem teprve šel finální díl shánět :+
Podmořské emoce fungovaly; vtípky s megazbraní, Furyho proslovem nebo Garretovým návratem byly parádní a celkově jsem měl pocit, že z toho po dlouhé době byl zase trochu cítit Whedon. Kéž by takhle v druhé řadě vypadalo víc dílů.
12885
Palec nahoru pro Karla, článek tady byl už ve chvíli, kdy jsem teprve šel finální díl shánět *:+* [spoiler]Podmořské emoce fungovaly; vtípky s megazbraní, Furyho proslovem nebo Garretovým návratem byly parádní a celkově jsem měl pocit, že z toho po dlouhé době byl zase trochu cítit Whedon. Kéž by takhle v druhé řadě vypadalo víc dílů.[/spoiler]
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se