Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Přichází televizní Satan


ikona
Spooner
omen
Další hororová klasika se dočká svého seriálového pokračování. 

Už mě to vlastně ani nepřekvapuje. Ostatně, když už si v seriálovém světě již dva roky vesele kuchtí svá neobyčejná menu gurmán Hannibal, v Bates Motelu již zažíváme stejně dlouho pubertu známého psychopata a svou mačetu si pro vstup do bedny již vesele brousí i Jason Voorhees, museli jsme s další televizní vykradačkou filmové a hororové legendy tak nějak počítat. Tentokrát to od amerických producentů pro změnu odskáče jedna z největších hororových klasik sedmdesátých let, Satan přichází! A nejspíš to nebude dvakrát veselé pokoukání.

Seriálové pokračování s názvem Damien se bude odehrávat několik let po událostech filmového majstrštyku Richarda Donnera. Z titulního malého satanáše, který nám v dětství pekelně naháněl hrůzu, je tak již dospělý chlap, jenž je však stále pronásledován svoji minulostí. Prožívá tedy řadu děsivých událostí a musí se tak konečně postavit čelem skutečnosti, že je samotný Antikrist. Dvakrát nápaditě to opravdu nezní. A to ani přesto, že na chystaný projekt sepisuje jeden z tvůrců megaúspěšných Živých mrtvých a kultovního Policejního odznaku, Glen Mazzara. Nechtěné pokračování si totiž objednala ne příliš populární stanice Lifetime. Ano, to je ta kabelovka určena převážně ženskému publiku, u jejíž dojáků svobodné matky týdně probulí stovky kapesníčků. I když na druhou stranu musím prásknout, že můj redakční parťák Davies182 se k nim díky povedenému hitu Devious Maids aktuálně hodně rád přidává. To ale nic nemění na tom, že bychom si nemohli představit stupidnější místo, kde by podobný projekt mohl vznikat. Snad tedy z ambiciózních plánů stanice ještě nakonec sejde. Další televizní znesvěcení filmové klasiky už fakt nepotřebujeme.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace