Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

True Detective láká první hvězdu


ikona
Spooner
detectivetruetrue detective
Která hollywoodská star se možná objeví v druhé řadě oceňované kriminálky? 

Málokterý seriál se může po pouhé první sezóně se skromnými osmi epizodami pyšnit nálepkou kultovní události, jež by měl vidět snad každý. Výtečné kriminálce True Detective se to však povedlo, temné pátrání Martyho a Rusta je už nyní pro mnohé televizním počinem roku a s talentovaným tvůrcem Nicem Pizzolattem by nejraději spolupracoval celý Hollywood. Nadějný autor ale už pilně sepisuje scénář k druhé sérii adorované pecky, o níž zatím víme jen pár střípků. Další série se tak pravděpodobně dočkáme až v zimě 2015, děj se přesune do Jižní Kalifornie a Cary Fukunagu na režisérské židličce vystřídá hned několik režisérů. Většinu diváků ovšem stejnak nejvíce zajímá, kdo převezme onu pomyslnou hereckou štafetu a bude tak nefér přirovnáván s geniálními výkony Matthew McConaugheyeho a Woodyho Harrelsona. O prvním hvězdném jménu už možná začínáme mít jasno.

Podle zákulisní a internetové šeptandy totiž byla jedna z hlavních rolí nabídnuta slavné sexy zrzce Jessice Chastain. Detaily o její roli zatím samozřejmě nejsou známy a hvězda 30 minut po půlnoci zprávu nijak nekomentovala. Definitivně by se však tím potvrdil Pizzolattův přechod k ženským hrdinkám, jenž byl samotným tvůrcem již několikrát naznačen. Pro mě osobně by se navíc jednalo o absolutní castingovou trefu, jelikož jméno čím dál známější hvězdy bylo tím prvním, které mě při oznámení hlavních ženských postav napadlo. Jsem rád, že dáš na moji intuici, Nicu. Doufejme tedy, že nejde jen o efektně se šířící kachnu a oceňovaná herečka se tak přidá asi k nejsledovanějšímu televiznímu projektu současnosti.

Update: Tak bohužel se o kachnu přeci jen jednalo. Holt to znělo až příliš dobře, než aby to byla pravda.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace