Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hra o trůny: S04E08

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek

HastaLaVistaBab

Nechci tě moc zklamat, ale lepšího a stylovějšího bojovníka než Oberyn, už v knize asi nenajdeš. Ovšem napadá mě jedna velmi výrazná bojovnice, a ne, Arya to není........

Spoiler ohledně castingu 5. série

už byly potvrzeny některé nové postavy pro 5. sezónu, a dočkáme se Sand snakes - Tyene, Nymerii a hlavně Obary, která by měla mít důležitou bojovou scénu:)
13198
Nechci tě moc zklamat, ale lepšího a stylovějšího bojovníka než Oberyn, už v knize asi nenajdeš. Ovšem napadá mě jedna velmi výrazná bojovnice, a ne, Arya to není........ Spoiler ohledně castingu 5. série [spoiler]už byly potvrzeny některé nové postavy pro 5. sezónu, a dočkáme se Sand snakes - Tyene, Nymerii a hlavně Obary, která by měla mít důležitou bojovou scénu:) [/spoiler]
HastaLaVistaBab
0 0
reagovat

Syki

Spoilery ohledně páté sezóny

Tou bojovnicí jsem myslela právě Obaru. Vypadá to, že ji tvůrci budou tlačit do popředí jako nebojácnou dceru, která bude chtít pomstít smrt Oberyna. Tady je úryvek z castingcallu

•Obara Sand – The eldest and most athletic Sand Snake will be having a major fight scene with a series regular character- not one who crosses her path in the books.
Myslím, že by bylo super zaměřit se konečně i na ženské bojovníky a Obara je určitě vhodnou kandidátkou. A vzhledem k tomu, že štáb hledá nové lokace ve španělsku, se dočkáme i Sunspearu:)
13201
Spoilery ohledně páté sezóny [spoiler] Tou bojovnicí jsem myslela právě Obaru. Vypadá to, že ji tvůrci budou tlačit do popředí jako nebojácnou dceru, která bude chtít pomstít smrt Oberyna. Tady je úryvek z castingcallu •Obara Sand – The eldest and most athletic Sand Snake will be having a major fight scene with a series regular character- not one who crosses her path in the books. Myslím, že by bylo super zaměřit se konečně i na ženské bojovníky a Obara je určitě vhodnou kandidátkou. A vzhledem k tomu, že štáb hledá nové lokace ve španělsku, se dočkáme i Sunspearu:)[/spoiler]
Syki
0 0
reagovat
kaculka:

předlohu jsem četl, ale nějak si nevybavuju jakou by měla mít

Obara
akční scénu .... můžeš prosím naťuknout?

Tou bojovnicí myslíš Ashu ? :) pokud ano tak souhlas

Jinak

Martellové určitě ted začnou hrát svojí roli, a vzhledem k tomu jak relativně málo se toho u nich v knížkách stane bychom se možná mohli dočkat i něčeho z dosud nenapsaných knížek ...na jejich casting jsme každopádně hodně zvědavej, Píseční hadi a Doran jsou dobrý charaktery
13199
kaculka: předlohu jsem četl, ale nějak si nevybavuju jakou by měla mít [spoiler]Obara[/spoiler] akční scénu .... můžeš prosím naťuknout? Tou bojovnicí myslíš [spoiler] Ashu ? :) pokud ano tak souhlas [/spoiler] Jinak [spoiler]Martellové určitě ted začnou hrát svojí roli, a vzhledem k tomu jak relativně málo se toho u nich v knížkách stane bychom se možná mohli dočkat i něčeho z dosud nenapsaných knížek ...na jejich casting jsme každopádně hodně zvědavej, Píseční hadi a Doran jsou dobrý charaktery[/spoiler]
0 0
reagovat
Skvělý bojovník je třeba Arya :))
13196
Skvělý bojovník je třeba Arya :))
0 0
reagovat

HastaLaVistaBab

Ono Oberyn, Barrystan Selmy nebo král Robert museli být ve své době skvělí bojovníci, ale všichni jsou v knize už vyloženě v "důchodě". Jinak si vážně nepamatuji, že by tam byl nějaký více cool bojovník, než právě Oberyn. Možná již zmíněný Daario, ale ten pak používá spíš svůj podkalhotový meč...

Skvělý bojovník je třeba Bolestínský Ed, ale toho v seriálu strašně okleštili...:D
13193
Ono Oberyn, Barrystan Selmy nebo král Robert museli být ve své době skvělí bojovníci, ale všichni jsou v knize už vyloženě v "důchodě". Jinak si vážně nepamatuji, že by tam byl nějaký více cool bojovník, než právě Oberyn. Možná již zmíněný Daario, ale ten pak používá spíš svůj podkalhotový meč... Skvělý bojovník je třeba Bolestínský Ed, ale toho v seriálu strašně okleštili...*:D*
HastaLaVistaBab
0 0
reagovat
Davies182 - trochu jsi mi zlepšil náladu, ale stejně, pochybuju, že Oberyna něco překoná, ten charakter + bojové schopnosti, to byla pecka.

Moranius - na druhou stranu je to velký svět plný exotiky a těžké neobratné brnění je podle mě lame. Není nad lehké hbité brnění + vysoké skilly :) Pomalé máchání třímetrovým mečemby v realu asi moc neobstálo.
13192
Davies182 - trochu jsi mi zlepšil náladu, ale stejně, pochybuju, že Oberyna něco překoná, ten charakter + bojové schopnosti, to byla pecka. Moranius - na druhou stranu je to velký svět plný exotiky a těžké neobratné brnění je podle mě lame. Není nad lehké hbité brnění + vysoké skilly :) Pomalé máchání třímetrovým mečemby v realu asi moc neobstálo.
0 0
reagovat

bojovník

Je trochu problém, že vzhledem k době, kdy se ten seriál odehrává, není moc prostor pro nějaké kung-fu bojovníky ve stylu Oberyna. Ono je hezké, když umíte poskakovat jak Bruce Lee, ale zbroj je zbroj a ta má svůj smysl a účel - aby vás každá poskakující mánička nezranila. Postavy jsou hlavně z řad šlechty a ta má finance na pořádné brnění, takže se bez něj moc do boje nepouští, což omezuje potenciál spektáklu. Navíc nějaké dlouhé šermovačky jsou většinou zbožným přáním týpků, co se věnují historickému šermu, v reálu bitvy to je pár seků, žádné tancování, a první chyba znamená většinou šmytec... v soubojích jeden na jednoho možná, ale ty se zas tak často nevyskytují.
Jinak asi nejefektnější bitkař je teď Daario.
13191
Je trochu problém, že vzhledem k době, kdy se ten seriál odehrává, není moc prostor pro nějaké kung-fu bojovníky ve stylu Oberyna. Ono je hezké, když umíte poskakovat jak Bruce Lee, ale zbroj je zbroj a ta má svůj smysl a účel - aby vás každá poskakující mánička nezranila. Postavy jsou hlavně z řad šlechty a ta má finance na pořádné brnění, takže se bez něj moc do boje nepouští, což omezuje potenciál spektáklu. Navíc nějaké dlouhé šermovačky jsou většinou zbožným přáním týpků, co se věnují historickému šermu, v reálu bitvy to je pár seků, žádné tancování, a první chyba znamená většinou šmytec... v soubojích jeden na jednoho možná, ale ty se zas tak často nevyskytují. Jinak asi nejefektnější bitkař je teď Daario.
bojovník
0 0
reagovat

bojovník

HastaLa....

rozhodně ano, ale spíš než jeden kterej by bojoval často jich bude několik co budou mít svojí hvězdnou chvilku, něco jako Oberyn. .... několik bojovníků už známe, další teprve přijdou.... čtenáři budou určitě souhlasit že ser Barristan, Victarion Greyjoy, Asha Greyjoy, Areo Hotah, nebo ser Robert Strong :D
13190
HastaLa.... rozhodně ano, ale spíš než jeden kterej by bojoval často jich bude několik co budou mít svojí hvězdnou chvilku, něco jako Oberyn. .... několik bojovníků už známe, další teprve přijdou.... čtenáři budou určitě souhlasit že [spoiler] ser Barristan, Victarion Greyjoy, Asha Greyjoy, Areo Hotah, nebo ser Robert Strong :D [/spoiler]
bojovník
0 0
reagovat

deiwi

Spoiler pro čtenáře i nečtenáře, co viděli aktuální díl:
no a, všichni snad umřeme ne :D?
Všecko se snažim psát tak, aby nic nebylo jasný a dalo se teoretizovat do aleluja - a ano, jak píše Axis jsem četl pouza dva první díly knižně a zbytek čučim vždy k aktuálnímu dílu :). Nic nevim.
13189
Spoiler pro čtenáře i nečtenáře, co viděli aktuální díl: [spoiler]no a, všichni snad umřeme ne *:D*?[/spoiler] Všecko se snažim psát tak, aby nic nebylo jasný a dalo se teoretizovat do aleluja - a ano, jak píše Axis jsem četl pouza dva první díly knižně a zbytek čučim vždy k aktuálnímu dílu *:)*. Nic nevim.
deiwi
0 0
reagovat

deiwi

Zase tak zle nebude a abych parafrázoval ohněm políbenou Davies128 nic neví :))
13188
Zase tak zle nebude a abych parafrázoval ohněm políbenou Davies128 nic neví *:))*
deiwi
0 0
reagovat

Knižní spoilery

Kurnik, pište k těm spoilerům, že se jedná o spoiler pro nečtenáře. Já jsem si teď nechtěně u Davies182 přečetl, že

Tyrion umře.

?):o:-

Ne že bych to nečekal - valar morghulis, že? - ale i tak mě to zamrzí.
13187
Kurnik, pište k těm spoilerům, že se jedná o spoiler pro nečtenáře. Já jsem si teď nechtěně u Davies182 přečetl, že [spoiler]Tyrion umře.[/spoiler] *?)**:o**:-* Ne že bych to nečekal - valar morghulis, že? - ale i tak mě to zamrzí.
Knižní spoilery
0 0
reagovat

HastaLa

V knihách jich je spousta, jen spíš bojují víc jazykem než mečem, nebo si jich vypravěč tolik nevšímá když už musí tasit (dobrej příklad je třeba Daario Naharis sice sem tam přinese nějakou tu hlavu nebo hodí oštěp ale tím to hasne).
13186
V knihách jich je spousta, jen spíš bojují víc jazykem než mečem, nebo si jich vypravěč tolik nevšímá když už musí tasit (dobrej příklad je třeba Daario Naharis sice sem tam přinese nějakou tu hlavu nebo hodí oštěp ale tím to hasne).
HastaLa
0 0
reagovat
Já jsem totálně nasraný. Seriál samozřejmě naprostá špička, ale chybí mi v něm jedna věc, vlastně doteď tam byla a teď mi ji vzali. Pořádný bojovník ! Hromotluci typu ohař co se těžkopádně ohání s mečem mě neberou. Když už je tam někdo tak cool jako Oberyn, tak umře. To je prostě v prdeli toto :( Naděje jsem vkládal do Šedého červa, jenže ten zatím jen kecá kraviny a čumí kam nemá, místo aby něco předvedl. Ještě Bronn je supr, ale toho je tam čím dál míň.

Otázka pro čtenáře, prosím bez spojleru jen ano nebo ne. Objeví se na scéně ještě nějaký pořádný bojovník, na kterého je radost se dívat, když bojuje?
13183
Já jsem totálně nasraný. Seriál samozřejmě naprostá špička, ale chybí mi v něm jedna věc, vlastně doteď tam byla a teď mi ji vzali. Pořádný bojovník ! Hromotluci typu ohař co se těžkopádně ohání s mečem mě neberou. Když už je tam někdo tak cool jako Oberyn, tak umře. To je prostě v prdeli toto *:(* Naděje jsem vkládal do Šedého červa, jenže ten zatím jen kecá kraviny a čumí kam nemá, místo aby něco předvedl. Ještě Bronn je supr, ale toho je tam čím dál míň. Otázka pro čtenáře, prosím bez spojleru jen ano nebo ne. Objeví se na scéně ještě nějaký pořádný bojovník, na kterého je radost se dívat, když bojuje?
0 0
reagovat
S tím, že vypadá na 40, máš pravdu - tady na fotce je s Pedrem Oberynem Pascalem a když by měl člověk přiřadit věky 25 a 39, tak by to asi netipl správně.
13180
S tím, že vypadá na 40, máš pravdu - tady na [link="http://gawker.com/game-of-thrones-mountain-and-red-viper-are-buds-in-real-1584862373"]fotce[/link] je s Pedrem Oberynem Pascalem a když by měl člověk přiřadit věky 25 a 39, tak by to asi netipl správně.
0 0
reagovat
Neblbni, holkám se "to" dle průzkumů vůbec nelíbí. Nehledě na to, že vypadá na čtyřicet.
13179
Neblbni, holkám se "to" dle průzkumů vůbec nelíbí. Nehledě na to, že vypadá na čtyřicet.
0 0
reagovat
Právě jsem učinil zjištění, které mne příliš nepotěšilo, co se mojí fyzičky týká - herci, co hraje Horu, je 25 let.
13178
Právě jsem učinil zjištění, které mne příliš nepotěšilo, co se mojí fyzičky týká - herci, co hraje Horu, je 25 let.
0 0
reagovat
Davie :

:D radši už nebudu ani spoilertagovat :D , ted jen naposledy napsal jsme umírat, ne být mrtvej ;) , ona je spousta linek ponechána záměrně spekulacím, např. Syrio Forel atd. Dál dost často Martin operuje s proroctvími, předpovědmi, svědectvími náhodných svědků co viděli někoho (a my si podle popisu domyslíme koho), takže čtenář pak v textu nachází stopy a sám si spojuje.

např. není to sice spoiler, ale radši to vyznačím Daenerys si má podle jednoho proroctví dát pozor na "Navoněného senešala", a tenhle popis splňuje už asi 8 možností o kterých víme :D "
13169
Davie : :D radši už nebudu ani spoilertagovat :D , ted jen naposledy [spoiler]napsal jsme umírat, ne být mrtvej *;)*[/spoiler] , ona je spousta linek ponechána záměrně spekulacím, např. Syrio Forel atd. Dál dost často Martin operuje s proroctvími, předpovědmi, svědectvími náhodných svědků co viděli někoho (a my si podle popisu domyslíme koho), takže čtenář pak v textu nachází stopy a sám si spojuje. např. není to sice spoiler, ale radši to vyznačím [spoiler] Daenerys si má podle jednoho proroctví dát pozor na "Navoněného senešala", a tenhle popis splňuje už asi 8 možností o kterých víme :D [/spoiler] "
0 0
reagovat

Syki

... tak sem si vůl kliknul :D.
Snad to bude pozvolna dávkovaná scéna, ne instantní šok nějakej, kterej už teď teda vim kua :D
13167
... tak sem si vůl kliknul *:D*. [spoiler]Snad to bude pozvolna dávkovaná scéna, ne instantní šok nějakej, kterej už teď teda vim kua *:D*[/spoiler]
Syki
0 0
reagovat

Syki

Moranius :
přesně tak, nevím proč se tady Arya tak zapáleně řeší, pochopil jsme to přesně takhle, ironicky, vzhledem k Ohařově snaze ji prodat.
Problém ted spíš vidím v uvěřitelnosti toho, že se ted prostě otočí a odejdou, Orlí hnízdo by pro Aryu pořád znamenalo relativní bezpečí (dokud se nedozví že je tam Baelish, a i potom je pořád krev vládkyně Údolí, respektive Robina, a Arya ví že jí Baelish neudal Tywinovi když jí viděl). Asi mají jiný plány s Ohařem, proto je tahle část jiná Ohař už měl touhle dobou umírat
13166
Moranius : přesně tak, nevím proč se tady Arya tak zapáleně řeší, pochopil jsme to přesně takhle, ironicky, vzhledem k Ohařově snaze ji prodat. Problém ted spíš vidím v uvěřitelnosti toho, že se ted prostě otočí a odejdou, Orlí hnízdo by pro Aryu pořád znamenalo relativní bezpečí (dokud se nedozví že je tam Baelish, a i potom je pořád krev vládkyně Údolí, respektive Robina, a Arya ví že jí Baelish neudal Tywinovi když jí viděl). Asi mají jiný plány s Ohařem, proto je tahle část jiná [spoiler]Ohař už měl touhle dobou umírat[/spoiler]
Syki
0 0
reagovat
Nejlepší je Tyrionovo "You could at least wear a helmet" před soubojem :) Jinak ta Arya se nesmála smrti tety, ale spíš Ohařovi a ironii celé té situace, že ji zase nemá kde vyměnit za prachy. V knize se do Eyrie vůbec nedostanou, takže se chvíli akorát poflakují na cestách, než vykročí vstříc novým cílům (což bude asi teď v posledním díle).
13165
Nejlepší je Tyrionovo "You could at least wear a helmet" před soubojem :) Jinak ta Arya se nesmála smrti tety, ale spíš Ohařovi a ironii celé té situace, že ji zase nemá kde vyměnit za prachy. V knize se do Eyrie vůbec nedostanou, takže se chvíli akorát poflakují na cestách, než vykročí vstříc novým cílům (což bude asi teď v posledním díle).
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se