Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Halt and Catch Fire - PC Rebelové: Pilot

příspěvky 1 - 5 Napsat příspěvek

verbst

Je to hlavní postava seriálu, takže si ho užiješ opravdu až až :) I když ty Gordonovi rodinné peripetie zatím zabírají zhruba stejně prostoru.
13207
Je to hlavní postava seriálu, takže si ho užiješ opravdu až až *:)* I když ty Gordonovi rodinné peripetie zatím zabírají zhruba stejně prostoru.
verbst
0 0
reagovat
Jdu do toho jen kvůli Thranduilovi. Jak moc tam je?
13205
Jdu do toho jen kvůli Thranduilovi. Jak moc tam je?
0 0
reagovat
Moc povedený!
13195
Moc povedený!
0 0
reagovat
Souhlas s recenzí. Rozjezd byl hodně dobrý a postavy zajímavé. Předpovídám že i Gordonova manželka by se mohla zapojit do party. A osmdesátková výprava taky povedená. Možná i o trochu zajímavější než u The Americans vzheldem k tomu že rozebírají počítače - protože tohle jsme ještě dělali o generaci později v devadesátých letech, když jsme si stavěli svoji 486 nebo ji upgradovali na Pentium ?) To dnešní mládeži vyměňující laptopy či tablety za nové modely už nevysvětlíte :)

Zajímavá je i postava toho jejich Texaského šéfa. Zajímalo by mě, jak reálně ten vývoj bude probíhat. Asi se shodneme, že v realitě by případ kdy vědomě naserete megafirmu jako IBM a svého šéfa zatlačíte do kouta akcemi za jeho zády asi těžko fungoval déle než pět minut. Hrdinové jsou sice nevyhoditelní, ale jsou to vlatně současně i otroci s právem na nic i kdyby postavili lepší Apple než Wozniak, a kteří nemůžou sami odejít.
13185
Souhlas s recenzí. Rozjezd byl hodně dobrý a postavy zajímavé. Předpovídám že i Gordonova manželka by se mohla zapojit do party. A osmdesátková výprava taky povedená. Možná i o trochu zajímavější než u The Americans vzheldem k tomu že rozebírají počítače - protože tohle jsme ještě dělali o generaci později v devadesátých letech, když jsme si stavěli svoji 486 nebo ji upgradovali na Pentium *?)* To dnešní mládeži vyměňující laptopy či tablety za nové modely už nevysvětlíte *:)* Zajímavá je i postava toho jejich Texaského šéfa. Zajímalo by mě, jak reálně ten vývoj bude probíhat. Asi se shodneme, že v realitě by případ kdy vědomě naserete megafirmu jako IBM a svého šéfa zatlačíte do kouta akcemi za jeho zády asi těžko fungoval déle než pět minut. Hrdinové jsou sice nevyhoditelní, ale jsou to vlatně současně i otroci s právem na nic i kdyby postavili lepší Apple než Wozniak, a kteří nemůžou sami odejít.
0 0
reagovat

Halt

Pilot je vybornej. Snad si vysokou latku udrzi. Tesim se na dalsi dily.
13149
Pilot je vybornej. Snad si vysokou latku udrzi. Tesim se na dalsi dily.
Halt
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se