Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hra o trůny: S04E09

příspěvky 21 - 40 Napsat příspěvek

Sam.Vimes

:+
13263
*:+*
Sam.Vimes
0 0
reagovat

Davies182

Ono to souvětí skřípalo a v kontextu že jsi napsal že 2. řada je "ultranudná" jsem se už nedivil ničemu :D
Ale vážně - "ultranudná"? GoT mělo svoje slabší momenty, hlavně teda v až příliš rozříštěné 3. řadě, ale nuda je něco, u čeho se dívám na hodinky, z okna, zkoumám vzorek koberce a nejradši bych to vypnul. A to Hra o trůny nebyla nikdy.

Helmův žleb. Pleteš jabka s hruškama. Klidně můžeš Žleb používat jako etalon a srovnávat epičnost, triky, prostříhávání z globálnějších událostí bitvy na osobnější souboje atd. Ale prostě nemůžeš srovnávat film s pár liniemi s epizodou seriálu, který má mnohem víc linií a navíc vzdálenějších od sebe (nejen geograficky.)
Teoreticky by mohlo fungovat 25 minut Tyriona, Daenerys a Davose a druhých 25 minut bitva, nebo bitva zabírající přibližně 50% délky dílu prostříhaná jinými postavami. Ale místo toho je výborná kompatkní epizoda a nějakých 5 minut navíc se Skřetem by ji narušovalo.
Ale to už se opakuju a nejspíš tě stejně nepřesvědčím, tak už toho asi necháme...
13261
Ono to souvětí skřípalo a v kontextu že jsi napsal že 2. řada je "ultranudná" jsem se už nedivil ničemu *:D* Ale vážně - "ultranudná"? GoT mělo svoje slabší momenty, hlavně teda v až příliš rozříštěné 3. řadě, ale nuda je něco, u čeho se dívám na hodinky, z okna, zkoumám vzorek koberce a nejradši bych to vypnul. A to Hra o trůny nebyla nikdy. Helmův žleb. Pleteš jabka s hruškama. Klidně můžeš Žleb používat jako etalon a srovnávat epičnost, triky, prostříhávání z globálnějších událostí bitvy na osobnější souboje atd. Ale prostě nemůžeš srovnávat film s pár liniemi s epizodou seriálu, který má mnohem víc linií a navíc vzdálenějších od sebe (nejen geograficky.) Teoreticky by mohlo fungovat 25 minut Tyriona, Daenerys a Davose a druhých 25 minut bitva, nebo bitva zabírající přibližně 50% délky dílu prostříhaná jinými postavami. Ale místo toho je výborná kompatkní epizoda a nějakých 5 minut navíc se Skřetem by ji narušovalo. Ale to už se opakuju a nejspíš tě stejně nepřesvědčím, tak už toho asi necháme...
Davies182
0 0
reagovat

Davies182

Hvězdy nám nepřály...
13259
Hvězdy nám nepřály...
Davies182
0 0
reagovat
Jsem pro zavedení srdíčkového emotikonu.
13258
Jsem pro zavedení srdíčkového emotikonu.
0 0
reagovat
Taky se mi ten díl vůbec nelíbil. Marshalla mám hrozně rád, ale do GOT už by fušovat neměl. Příští díl bude hroznej maglajz. Bude to mít hodinu a musí se tam věnovat tolika liniím (kvůli tomu, že tady to vyplejtvali na nudnou bitvu) , že nás to všechny akorát pořádně nas....

A příští rok se zase budeme těšit jak na smilování na novou řadu :D
13257
Taky se mi ten díl vůbec nelíbil. Marshalla mám hrozně rád, ale do GOT už by fušovat neměl. Příští díl bude hroznej maglajz. Bude to mít hodinu a musí se tam věnovat tolika liniím (kvůli tomu, že tady to vyplejtvali na nudnou bitvu) , že nás to všechny akorát pořádně nas.... A příští rok se zase budeme těšit jak na smilování na novou řadu *:D*
0 0
reagovat
Je to jeden ze silnějších dílů, ale když to pořád srovnám s bojovými díly z Vikingů, tak to pořád selhává na plný čáře. Bavili mne snad jen obři. Kit Harington je totálně necharismatický přizdisráč, což to celý v mých očích neuvěřitelně sráží. Je pro smích v každém záběru.
13255
Je to jeden ze silnějších dílů, ale když to pořád srovnám s bojovými díly z Vikingů, tak to pořád selhává na plný čáře. Bavili mne snad jen obři. Kit Harington je totálně necharismatický přizdisráč, což to celý v mých očích neuvěřitelně sráží. Je pro smích v každém záběru.
0 0
reagovat
"Pár" hodin uplynulo...

Sam.Vimes: S těma šípama sem to akorát laškovně přehnal, no big deal :). Dále - nenazval bych to teda jako zrovna syndromem Helmova žlebu, ale IMO se už dneska prostě cokoliv televizního/filmovýho s fantasy tématikou (pokud na ni dojde) v tomdle musí s LotRem měřit, i kdyby už jen proto, že se jednoduše ví, že "něco takovýho někde existuje". Další věc ale je, že sem si na to během sledování S04E9 nevzpoměl, jen sem to prostě zčerstva uváděl jako případ toho, že do toho Jackson prostříhal Enty, Pytlíka a jiné věci (Tyrion?), a šlapalo to.

Uznávám, že sem možná trochu zmateně formuloval větu v předchozím komentu = myslel sem to tak, jako že šecky dialogy právěže nejen v season 4 zatim fungovaly, ne jinak :)

"Mám pravdu/nemám pravdu": ten díl byl parádní, ale irituje mě, jak tam každej vidí jen tu suprdupr změnu aka novátorská akční epka na sezónu, a zbytek jim je v podstatě ukradenej. Stojim si za tim, že se sem po napínavým finiši S04E08 dalo naroubovat cokoliv "niternýho" z Králova přístaviště, co by se věnovalo skřetovi a nabudilo víc na poslední část.

Spooner: jo, bavilo. Fungovalo to tak předchozích 38 epizod, a i když je změna život, tak občas je prostě tak akorát ke staromilskýmu nasrání :D :)). Konec, tečka. Nehodlám po stopadesátý dokolečka opakovat to, co již v recapu a víckrát dokonce i zde v diskuzi...

Fajn, že aspoň uznáš ty výplachový dialogy :)

Memphis: Zcela překvapivě jsem ano, vstával v pět ráno kvůli recapu pro GoTy geeky (kecám, pochopitelně sem chtěl ten díl vidět jako první v ČR), ale to nic nemění na tom, že se mi takhle nádherně snad ještě nikdy při východu loděnickýho sluníčka nevstávalo, a šel jsem na zhlédnutí s radostí: a jak říká Moranius, uteklo to jedna báseň, ale holt stoprocentně nenaplnilo očekávání 8).

to all: co tudíž v recapu není a jak bych to viděl = 65% za tu epku. Snad to nebylo tim, že sem v těch temnejch scénách na svym CRT-čku z šestadevadesátýho v podstatě nic moc neviděl - furt mi šeci řikaj, že potřebuju novej monitor :D.

OK trapnej joke.

No a jinak děcka, ponaučení: přečtěte si tohle a vězte, že ten "nově" otevřenej Bruxx na Míráku je fakt zlo. Kor s dojížděním do Berouna (zdravím KarlaR).
13253
"Pár" hodin uplynulo... [b]Sam.Vimes:[/b] S těma šípama sem to akorát laškovně přehnal, no big deal *:)*. Dále - nenazval bych to teda jako zrovna syndromem Helmova žlebu, ale IMO se už dneska prostě cokoliv televizního/filmovýho s fantasy tématikou (pokud na ni dojde) v tomdle musí s LotRem měřit, i kdyby už jen proto, že se jednoduše ví, že "něco takovýho někde existuje". Další věc ale je, že sem si na to během sledování S04E9 nevzpoměl, jen sem to prostě zčerstva uváděl jako případ toho, že do toho Jackson prostříhal Enty, Pytlíka a jiné věci (Tyrion?), a šlapalo to. Uznávám, že sem možná trochu zmateně formuloval větu v předchozím komentu = myslel sem to tak, jako že šecky dialogy právěže nejen v season 4 zatim fungovaly, ne jinak *:)* "Mám pravdu/nemám pravdu": ten díl byl parádní, ale irituje mě, jak tam každej vidí jen tu suprdupr změnu aka novátorská akční epka na sezónu, a zbytek jim je v podstatě ukradenej. Stojim si za tim, že se sem po napínavým finiši S04E08 dalo naroubovat cokoliv "niternýho" z Králova přístaviště, co by se věnovalo skřetovi a nabudilo víc na poslední část. [b]Spooner:[/b] jo, bavilo. Fungovalo to tak předchozích 38 epizod, a i když je změna život, tak občas je prostě tak akorát ke staromilskýmu nasrání *:D* *:))*. Konec, tečka. Nehodlám po stopadesátý dokolečka opakovat to, co již v recapu a víckrát dokonce i zde v diskuzi... Fajn, že aspoň uznáš ty výplachový dialogy *:)* [b]Memphis:[/b] Zcela překvapivě jsem ano, vstával v pět ráno kvůli recapu pro GoTy geeky (kecám, pochopitelně sem chtěl ten díl vidět jako první v ČR), ale to nic nemění na tom, že se mi takhle nádherně snad ještě nikdy při východu loděnickýho sluníčka nevstávalo, a šel jsem na zhlédnutí s radostí: a jak říká Moranius, uteklo to jedna báseň, ale holt stoprocentně nenaplnilo očekávání *8)*. [b]to all:[/b] co tudíž v recapu není a jak bych to viděl = 65% za tu epku. Snad to nebylo tim, že sem v těch temnejch scénách na svym CRT-čku z šestadevadesátýho v podstatě nic moc neviděl - furt mi šeci řikaj, že potřebuju novej monitor *:D*. OK trapnej joke. No a jinak děcka, ponaučení: přečtěte si [link="http://www.1000vecicomeserou.cz/792-cekani-na-lajky/"]tohle[/link] a vězte, že ten "nově" otevřenej Bruxx na Míráku je fakt zlo. Kor s dojížděním do Berouna (zdravím KarlaR).
0 0
reagovat
SPOILER TENTO DIL
Proc zabili Pypa a Grena? Gren byl nahrada kuchare, ok, emotivni scena, ale smrt Pypa mi prisla zbytecna... Se zbavili jedinych dvou znamejsich xichtu krom hlavnich postav, veleni a Bolestinskeho Eda.
Na druhou stranu SPOILER KNIHY, VSECHNY!!!jsem rad ze Slynta si nechali, protoze ta nejlepsi a nejvic sokujici scena pat knihy je prave jeho osud na zdi. Samozrejme s upalenim toho blba mladeho Martella
13251
SPOILER TENTO DIL [spoiler]Proc zabili Pypa a Grena? Gren byl nahrada kuchare, ok, emotivni scena, ale smrt Pypa mi prisla zbytecna... Se zbavili jedinych dvou znamejsich xichtu krom hlavnich postav, veleni a Bolestinskeho Eda.[/spoiler] Na druhou stranu SPOILER KNIHY, VSECHNY!!![spoiler]jsem rad ze Slynta si nechali, protoze ta nejlepsi a nejvic sokujici scena pat knihy je prave jeho osud na zdi. Samozrejme s upalenim toho blba mladeho Martella[/spoiler]
0 0
reagovat
I stand corrected.

Snad to bude zase takováhle pecka. :+
13250
I stand corrected. Snad to bude zase takováhle pecka. *:+*
0 0
reagovat
Posledni epizoda se dle preview link na Zed vrati a ne jen na ni, ale i za ni. A spolu s ni i ten zvrat, ktey ctenari cekali v teto epizode.
13249
Posledni epizoda se dle preview https://www.youtube.com/watch?v=qeB1-tdgL80 na Zed vrati a ne jen na ni, ale i za ni. A spolu s ni i ten zvrat, ktey ctenari cekali v teto epizode.
0 0
reagovat
Davies se evidentně špatně vyspal. :D Tohle byla neskutečná jízda, skvělá choreografie, opravdu povedený efekty, k tomu hutný drama a osudovost. Helm's Deep lite bylo první, co mě napadlo. Tahle epizoda splnila všechno, co jsem od ní čekal "and then some". Já prostě nemám výhrady.

Jinak moc bych se nedivil, kdyby se poslední epizoda ke zdi už nevrátila.
13248
Davies se evidentně špatně vyspal. *:D* Tohle byla neskutečná jízda, skvělá choreografie, opravdu povedený efekty, k tomu hutný drama a osudovost. Helm's Deep lite bylo první, co mě napadlo. Tahle epizoda splnila všechno, co jsem od ní čekal "and then some". Já prostě nemám výhrady. Jinak moc bych se nedivil, kdyby se poslední epizoda ke zdi už nevrátila.
0 0
reagovat
Po přečtení jsem se trochu bál, ale zbytečně. Je to pecka! Soundtrack nabuzenej a některý záběry jsem si dokonce přetáčel zpátky. :) Akorát by bylo lepší, kdyby epizody takovýho stylu měli povolený udělat delší. Na poslední epizodu si toho nechali docela dost tak uvidíme...
13245
Po přečtení jsem se trochu bál, ale zbytečně. Je to pecka! Soundtrack nabuzenej a některý záběry jsem si dokonce přetáčel zpátky. *:)* Akorát by bylo lepší, kdyby epizody takovýho stylu měli povolený udělat delší. Na poslední epizodu si toho nechali docela dost tak uvidíme...
0 0
reagovat
Nic neuzavirejte, adekvatne odpovim hned jak se dostanu za par hodin domu :).

Sam.Vimes: Dialogy zeru, moc kosata moje veta, precti znovu ;).

Spooner: S Helmovym zlebem jiz dnes nelze nepomerovat cokoliv podobneho, bohuzel.

Martin: Jakej spatne recap wtf :D ;).

Vice za chvilku 8)...
13244
Nic neuzavirejte, adekvatne odpovim hned jak se dostanu za par hodin domu *:)*. Sam.Vimes: Dialogy zeru, moc kosata moje veta, precti znovu *;)*. Spooner: S Helmovym zlebem jiz dnes nelze nepomerovat cokoliv podobneho, bohuzel. Martin: Jakej spatne recap wtf *:D* *;)*. Vice za chvilku *8)*...
0 0
reagovat
Tak tu debatu proste uzavreme tim, ze se ten rekap moc nepovedl :D
13243
Tak tu debatu proste uzavreme tim, ze se ten rekap moc nepovedl :D
0 0
reagovat

Davies

Hele, tebe by jako fakt bavilo, kdyby v půlce útoku na Noční hlídku režie najednou násilně přepnula na Tyriona hnijícího ve vězení či Daenerys dřepící na trůně? Vždyt v tom přece tkví jeden z kladů této epizody, že se centruje jen na jednu linii. A jak píše Sam.Vimes s Helmovým žlebem se to srovnávat nedá, film a seriál v tomto fungují malinko jinak ;) A nevím, jak si mohl očekávat výlet k Lannisterům, když tvůrci už dávno dali najevo, že devátý díl bude celý o Zdi. Navíc jsem ti to vysvětloval i nedávno u piva :D

Jinak Neil Marshall je king, scénárista už bohužel tolik ne. Úvod a dialogy tentokrát opravdu zaostávají a navíc mě trochu zklamalo, že si některé věci ještě schovávají do další epizody. Fakt mě zajímá, jak tu hromadu věcí, co musí dovyprávět, chtějí do finále narvat. Bitva je ale skvělá, některý scény a momenty jsou na seriálovou produkci fakt špičkový.
13241
Hele, tebe by jako fakt bavilo, kdyby v půlce útoku na Noční hlídku režie najednou násilně přepnula na Tyriona hnijícího ve vězení či Daenerys dřepící na trůně? Vždyt v tom přece tkví jeden z kladů této epizody, že se centruje jen na jednu linii. A jak píše Sam.Vimes s Helmovým žlebem se to srovnávat nedá, film a seriál v tomto fungují malinko jinak *;)* A nevím, jak si mohl očekávat výlet k Lannisterům, když tvůrci už dávno dali najevo, že devátý díl bude celý o Zdi. Navíc jsem ti to vysvětloval i nedávno u piva *:D* Jinak Neil Marshall je king, scénárista už bohužel tolik ne. Úvod a dialogy tentokrát opravdu zaostávají a navíc mě trochu zklamalo, že si některé věci ještě schovávají do další epizody. Fakt mě zajímá, jak tu hromadu věcí, co musí dovyprávět, chtějí do finále narvat. Bitva je ale skvělá, některý scény a momenty jsou na seriálovou produkci fakt špičkový.
Davies
0 0
reagovat

Davies

Šípy jsi vytáhnul ty, pak už mě teda zajímalo z čeho jsou hroty, ale jinak je mi špičatění volný :D

Blackwater bys taky chtěl prostříhanou jinýma scénama?
Ad Helmův žleb - no a? Výstavba scénáře a vyprávěcí postupy se podstatně liší, fakt v tomto ohledu nemůžeš srovnávat film (byť z trilogie) s hodinovým dílem seriálu, který má navíc násobně víc vyprávěcích linií.
A kromě toho, co by se u Lannisterů řešilo? Stejně by se mohlo jen nakousnout co se bude dít příště a nic z toho. Akorát by dnešní epizoda působila poslepovaně.

Jestli tě nudí ve 4. řadě každej jeden pokec, tak nechápu proč to ještě sleduješ :D Byly tam brilantní dialogy, byly tam "standardně normální" dialogy a třeba eunuchovo očumování se mohlo vystřihnout, ale obecně - nuda vypadá jinak.

Promiň, ale v tomhle prostě nemáš pravdu; snad nedostanu ban :)):D
13239
Šípy jsi vytáhnul ty, pak už mě teda zajímalo z čeho jsou hroty, ale jinak je mi špičatění volný *:D* Blackwater bys taky chtěl prostříhanou jinýma scénama? Ad Helmův žleb - no a? Výstavba scénáře a vyprávěcí postupy se podstatně liší, fakt v tomto ohledu nemůžeš srovnávat film (byť z trilogie) s hodinovým dílem seriálu, který má navíc násobně víc vyprávěcích linií. A kromě toho, co by se u Lannisterů řešilo? Stejně by se mohlo jen nakousnout co se bude dít příště a nic z toho. Akorát by dnešní epizoda působila poslepovaně. Jestli tě nudí ve 4. řadě [b]každej jeden[/b] pokec, tak nechápu proč to ještě sleduješ *:D* Byly tam brilantní dialogy, byly tam "standardně normální" dialogy a třeba eunuchovo očumování se mohlo vystřihnout, ale obecně - nuda vypadá jinak. Promiň, ale v tomhle prostě nemáš pravdu; snad nedostanu ban *:))**:D*
Davies
0 0
reagovat
Moranius

Stannis bude stoprocentně ještě letos, viz ofiko synopse:"Circumstances change after an unexpected arrival from north of the Wall; Dany must face harsh realities; Bran learns more about his destiny; Tyrion sees the truth about his situation."
13238
[b]Moranius[/b] [spoiler]Stannis bude stoprocentně ještě letos, viz ofiko synopse:"[b]Circumstances change after an unexpected arrival from north of the Wall[/b]; Dany must face harsh realities; Bran learns more about his destiny; Tyrion sees the truth about his situation."[/spoiler]
0 0
reagovat

Syki

(zase z kategorie masivních, nečtenáři neklikat) S tím Blackwaterem máš pravdu, bylo by to pro diváka úplně stejné. Zároveň mi tedy přijde čím dál víc pravděpodobné, že to fakt udělají podle knížek a natáhnout to až do další sezóny, kdy budou prachy zase na větší davovou scénu se Stannisem. Což by mi nevadilo, protože to je na dlouhou dobu poslední akční věc, co se na Severu stane - až do půlky páté knihy se tam spíš řeší, koho upálit a jestli ten obr fakt žere jenom salát :)
13237
(zase z kategorie masivních, nečtenáři neklikat) [spoiler]S tím Blackwaterem máš pravdu, bylo by to pro diváka úplně stejné. Zároveň mi tedy přijde čím dál víc pravděpodobné, že to fakt udělají podle knížek a natáhnout to až do další sezóny, kdy budou prachy zase na větší davovou scénu se Stannisem. Což by mi nevadilo, protože to je na dlouhou dobu poslední akční věc, co se na Severu stane - až do půlky páté knihy se tam spíš řeší, koho upálit a jestli ten obr fakt žere jenom salát :)[/spoiler]
Syki
0 0
reagovat

Kaculka88, martin.pochman, Syki

(zkousnutelný pro ty, co viděli tento díl) Kaculka má pravdu, v knížce je majitel šípu, co sundá Ygritte, nejasný s příklonem k tomu, že to Jon nakonec nebyl - viz. Kaculky citace. Ten šíp sice nemá opeření, které Jon používá, takže si sám říká, že to nestřílel on - ale během boje mu šípy došly a nabral tam ve spěchu nějaké náhodné, takže to není na 100%.
Jinak - když už se v diskuzi otvírají knížky a hledají citace, tak jde do tuhého :)
13236
(zkousnutelný pro ty, co viděli tento díl) [spoiler]Kaculka má pravdu, v knížce je majitel šípu, co sundá Ygritte, nejasný s příklonem k tomu, že to Jon nakonec nebyl - viz. Kaculky citace. Ten šíp sice nemá opeření, které Jon používá, takže si sám říká, že to nestřílel on - ale během boje mu šípy došly a nabral tam ve spěchu nějaké náhodné, takže to není na 100%. Jinak - když už se v diskuzi otvírají knížky a hledají citace, tak jde do tuhého :)[/spoiler]
Kaculka88, martin.pochman, Syki
0 0
reagovat

do_Od

Rád bych teď dopředu upozornil, že kdokoliv bude mít na aktuální epku jiný názor (tj. jinak řečeno odlišný vkus, subjektivní pohled... whatever) než pan recenzent, bude jeho příspěvek neprodleně smazán... ;)

Mno. Celkově prostě díl nebyl zrvona našláplej, co se týče dialogů ("Hej, Sněhu, jaký to je ho tam vrznout?" "Ale jóó, fakt celkem hustý, ale nedá se to moc dobře popsat, Samíku, víš?"), a to byl zatím ve čtvrté sezóně IMO každej jednotlivej pokec. Nudilo to. Pak povedená bitka na zdi, kdy ale v podstatě tři lidi v řadě za sebou a rozmezí dvaceti minut řvou na vyhlídce to samý (připravit, zacílit, pal!), Sníh má fajn sólíčka s mečem, Sam s Pypem a lukem, a do všeho ty cool pohledy z ptačí perspektivy... Potud dobrý, nebudu ale zastírat, že jsem holt očekával i pár prostřihů k Lannisterům, považoval bych je totiž po kulervoucím finiši S04E08 za samozřejmost... Jak sem nicméně psal, chápu tu atmosféru a nutnost neuhýbat kamerou do okolí Zdi, pár změn prostředí by jí ale stejně těžko ublížilo. Spíš odlehčilo, a konec pak působil o to razantněji...

Což mě přivádí k myšlence, že to, že neukázali bitku v tunelu, bylo třeba naopak dobře, než aby se to tam mlátilo v doprovodu pitomýho CGI. Fungovalo to.

Jinak sem myslel, že od ultranudný druhý řady se už na GoTy koukaj jenom fanboyové, ale tak fajn :D.
13225
Rád bych teď dopředu upozornil, že kdokoliv bude mít na aktuální epku jiný názor (tj. jinak řečeno odlišný vkus, subjektivní pohled... whatever) než pan recenzent, bude jeho příspěvek neprodleně smazán... *;)* Mno. Celkově prostě díl nebyl zrvona našláplej, co se týče dialogů ("Hej, Sněhu, jaký to je ho tam vrznout?" "Ale jóó, fakt celkem hustý, ale nedá se to moc dobře popsat, Samíku, víš?"), a to byl zatím ve čtvrté sezóně IMO každej jednotlivej pokec. Nudilo to. Pak povedená bitka na zdi, kdy ale v podstatě tři lidi v řadě za sebou a rozmezí dvaceti minut řvou na vyhlídce to samý (připravit, zacílit, pal!), Sníh má fajn sólíčka s mečem, Sam s Pypem a lukem, a do všeho ty cool pohledy z ptačí perspektivy... Potud dobrý, nebudu ale zastírat, že jsem holt očekával i pár prostřihů k Lannisterům, považoval bych je totiž po kulervoucím finiši S04E08 za samozřejmost... Jak sem nicméně psal, chápu tu atmosféru a nutnost neuhýbat kamerou do okolí Zdi, pár změn prostředí by jí ale stejně těžko ublížilo. Spíš odlehčilo, a konec pak působil o to razantněji... Což mě přivádí k myšlence, že to, že neukázali bitku v tunelu, bylo třeba naopak dobře, než aby se to tam mlátilo v doprovodu pitomýho CGI. Fungovalo to. Jinak sem myslel, že od ultranudný druhý řady se už na GoTy koukaj jenom fanboyové, ale tak fajn *:D*.
do_Od
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se