Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další drby o True Detective


ikona
Spooner
detectivetruetrue detective
Co nového vykecal tvůrce kriminální pecky Nic Pizzolatto? Kolika sérií se nakonec dočkáme? 

O tom, že temná kriminálka True Detective patří mezi největší seriálové pecky posledních let, už jsme napsali mnohé. Fanoušků si pak tento klenot HBO stihnul nabrat opravdu hodně a ti už nedočkavě vyhlíží každý nový detail o nadcházející druhé řadě. Pár kusých informací už naštěstí víme. Druhé série depresivní detektivky se tak dočkáme v zimě 2015, podíváme se do slunné Kalifornie, můžeme očekávat minimálně jednu ženskou hrdinku a místo očekávané dvojice dostaneme rovnou tři hlavní postavy. Nyní se pak obletovaný tvůrce Nic Pizzolato opět malinko rozpovídal. Odpověděl tak horlivým fandům na to, jak to vlastně vypadá s diskutovaným obsazením, a jak dlouho se budeme s jeho dílem na HBO ještě setkávat.

Nic Pizzolatto by byl totiž rád, kdyby jeho velebený majstrštyk ukončil své televizní putování již po třech sezónách. Forma seriálu “nová řada=nové postavy a  příběh“ se sice může těžit de facto do nekonečna. Právě každoroční začínání prakticky od nuly přijde talentovanému tvůrci až příliš vyčerpávající. Na rozdíl od běžných seriálů, které mají od začátku své dané obsazení a stará se o ně více scénáristů či tvůrců, je to prostě větší makačka a Pizzolato si proto zatím neumí představit více, než tři série. Uvidíme, jak rychle změní názor, až mu kravaťáci z HBO zamávají před nosem čerstvě natisknutými dolary. Pizzolato se pak vyjádřil také k nekonečným hereckým spelukacím, které dle něho moc nedávají smysl. Žádné herecké námluvy totiž vlastně ještě neproběhly a nikdo z jeho blízkých spolupracovníků ani pořádně netuší, jaké kandidáty si televizní šikulka napsal na svůj tajný seznam. Oficiálních jmen se pak ještě nějakou dobu rozhodně nedočkáme, prioritou je prý sehnání nových režisérů. Pravda, nic moc pozitivního nám toho Nic opravdu nesdělil. Na jeho další várku novinek ovšem budeme stejně zase s napětím čekat.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace