Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Beatles míří do bedny


ikona
Spooner
beatles
Stanice NBC chystá projekt o jedné z nejslavnějších kapel všech dob. 

Že na tom stanice NBC není v posledních letech zrovna nejlépe, ví asi i člověk, co sleduje tři seriály ročně. Televizní otloukánek by však s touto nelichotivou situací již konečně rád něco udělal. Jednou z jeho taktik by pak mělo být větší zaměření na ambiciózní minisérie. První vlaštovka této produkce, hororové Rosemary má děťátko, se sice dvakrát nepovedla. Televize svoji snahu ani přesto nevzdává a kromě biblické série A. D. pro nás chystá další hodně nadějný projekt.

A tentokrát si NBC vezme do parády opravdu velký kalibr. Své vlastní minisérie se zde totiž dočká pravděpodobně nejslavnější skupina všech dob, samotní The Beatles. Osmidílná novinka by nám pak měla samozřejmě shrnout celý příběh této nezapomenutelné skupiny, od jejích počátků, po okamžiky největší slávy až po samotný konec kariéry. Scénář si pak vezme na starost ostřílený britský tvůrce Michael Hirst, jenž má na svém kontě historické Tudorovce, ale především aktuální Vikings. Pravda, u tohoto kousku asi nebudeme moct očekávat brutální scény, v nichž si Paul McCartney a John Lennon rozbíjí kytary o hlavu. Zatraceně kvalitní podívaná by ale díky Hirstově jménu z projektu vzniknout mohla. Snad se tedy legendární kvarteto McCartney/Lennon/Harrison/Starr dočká pořádně výživného zpracování.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace