Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Hra o trůny: S04E10

příspěvky 81 - 100 Napsat příspěvek

Merlin

Tak tvůrci stejně ví, jak ty hlavní linky pokračují a končí. Prostě pojedou dál. Situace bude opačná, seriál bude spoilerovat čtenářům. Jestli se oni budou dívat, je už na nich.
13347
Tak tvůrci stejně ví, jak ty hlavní linky pokračují a končí. Prostě pojedou dál. Situace bude opačná, seriál bude spoilerovat čtenářům. Jestli se oni budou dívat, je už na nich.
Merlin
0 0
reagovat
Ohledně Kamenosrdce

Tu určitou část jsem smazal... Omlouvám se, to už snad musel vědět každý. =(

“It was never on the docket to do this season — ever. The [showrunners David Benioff and Dan Weiss] have such a challenge adapting the books into a really focused television experience. It’s very hard, it’s very complicated, it’s much harder then they’ve been given credit for, I think, and they do a brilliant job. But to bring back a zombie for a little while — and just kill people? It is really sort of, what are we doing with that? How does it play into the whole story in a way that we’re really going to like? It just didn’t end up being a part of what was going to happen this season. And finally one reason, in case you didn’t notice, a lot happens this season … To add that in is something they opted out of. But what’s funny is that it was never going to be in the season, yet it took off on the Internet like it was going to happen.”

As for the odds of Stoneheart appearing on Game of Thrones in the future, Graves claims that he’s “begged to have an answer” but that he has no idea.

Takže ani nemusí být
13344
Ohledně Kamenosrdce Tu určitou část jsem smazal... Omlouvám se, to už snad musel vědět každý. =( “It was never on the docket to do this season — ever. The [showrunners David Benioff and Dan Weiss] have such a challenge adapting the books into a really focused television experience. It’s very hard, it’s very complicated, it’s much harder then they’ve been given credit for, I think, and they do a brilliant job. But to bring back a zombie for a little while — and just kill people? It is really sort of, what are we doing with that? How does it play into the whole story in a way that we’re really going to like? It just didn’t end up being a part of what was going to happen this season. And finally one reason, in case you didn’t notice, a lot happens this season … To add that in is something they opted out of. But what’s funny is that it was never going to be in the season, yet it took off on the Internet like it was going to happen.” As for the odds of Stoneheart appearing on Game of Thrones in the future, Graves claims that he’s “begged to have an answer” but that he has no idea. Takže ani nemusí být
0 0
reagovat

Ex-Soldier

Spoiler jako kráva :o

13346
Spoiler jako kráva *:o*
Ex-Soldier
0 0
reagovat
Ex-SOLDIER: Ty vole, spoiler...

Finále bylo úplně super (a předposlední díl také), jako čtenáře mě vůbec nic nezklamalo, ani řada změn.

Docela "problém" je ale s Branovou linií - v té seriál už prakticky úplně dohnal pátou knihu, tedy vše, co o ní zatím Martin napsal. Buď se v příští sezóně objeví tak dvakrát na pět minut nebo budou muset tvůrci v ději předbíhat (vymýšlet si?).
Na Kamenosrdce je ještě spousta času.
13345
Ex-SOLDIER: Ty vole, spoiler... Finále bylo úplně super (a předposlední díl také), jako čtenáře mě vůbec nic nezklamalo, ani řada změn. Docela "problém" je ale s Branovou linií - v té seriál už prakticky úplně dohnal pátou knihu, tedy vše, co o ní zatím Martin napsal. Buď se v příští sezóně objeví tak dvakrát na pět minut nebo budou muset tvůrci v ději předbíhat (vymýšlet si?). Na Kamenosrdce je ještě spousta času.
0 0
reagovat

Moranius

Mám na mysli závěrečný dialog mezi Tyrionem a Jamiem ohledně Tyši a vlastně i Cersei, po kterém se bratři nerozejdou zdaleka tak v dobrém, jako v seriálu, a který byl jedním z mnoha důvodů proč pak Tyrion šel za Tywinem.
13343
[spoiler]Mám na mysli závěrečný dialog mezi Tyrionem a Jamiem ohledně Tyši a vlastně i Cersei, po kterém se bratři nerozejdou zdaleka tak v dobrém, jako v seriálu, a který byl jedním z mnoha důvodů proč pak Tyrion šel za Tywinem.[/spoiler]
Moranius
0 0
reagovat

Davies

Já bych to řadil asi 3-1-5-2-4, ale víceméně se kvalita a styl drží celou dobu podobně - 4ka je tak slabší kvůli tomu, že díky sadě nových postav už by byl text moc roztříštěný, takže popisuje události z pohledu půlky lidí a pětka pak jede zbytek (tzn. se odehrává ve stejnou dobu jako čtyřka) a až na konci pětky se děj zase pohne společně kupředu. No a postavy ve 4ce mi sedly méně než v pětce.

Každopádně tenhle díl je naprosto luxusní, desítka jak vyšitá, velmi solidní triky ještě dobrý dojem podtrhávají. Trošku mi chyběla jen poslední epilogová scéna, kterou tu čtenáři očekávali a byla by to úderná tečka, ale tak zkrátka zůstane na jindy. K Branově linii Napadlo mne, proč ji ukončili tak brzo - Bran jim poněkud začal přerůstat (scény, kdy ho Hodor má tahat v koši na zádech a chudák ho sotva uzvedne), takže ho umístili do jeskyně, kde se může v klidu válet a dá se zamaskovat, že jim herec stárne rychleji než postava. Ale chudák Jojen teda, ty smrti navíc mne fascinují. Spooner
Co jsi myslel tím zásadním dialogem, co nezazněl? Si nemohu vybavit nic konkrétního.
13342
Já bych to řadil asi 3-1-5-2-4, ale víceméně se kvalita a styl drží celou dobu podobně - 4ka je tak slabší kvůli tomu, že díky sadě nových postav už by byl text moc roztříštěný, takže popisuje události z pohledu půlky lidí a pětka pak jede zbytek (tzn. se odehrává ve stejnou dobu jako čtyřka) a až na konci pětky se děj zase pohne společně kupředu. No a postavy ve 4ce mi sedly méně než v pětce. Každopádně tenhle díl je naprosto luxusní, desítka jak vyšitá, velmi solidní triky ještě dobrý dojem podtrhávají. Trošku mi chyběla jen poslední epilogová scéna, kterou tu čtenáři očekávali a byla by to úderná tečka, ale tak zkrátka zůstane na jindy. K Branově linii [spoiler]Napadlo mne, proč ji ukončili tak brzo - Bran jim poněkud začal přerůstat (scény, kdy ho Hodor má tahat v koši na zádech a chudák ho sotva uzvedne), takže ho umístili do jeskyně, kde se může v klidu válet a dá se zamaskovat, že jim herec stárne rychleji než postava. Ale chudák Jojen teda, ty smrti navíc mne fascinují.[/spoiler] [b]Spooner[/b] Co jsi myslel tím zásadním dialogem, co nezazněl? Si nemohu vybavit nic konkrétního.
Davies
0 0
reagovat
nechtěl jsem znít moc didakticky, jen poskytnout i trochu jinej pohled jak na to nahlížet ;)ono se snáz chápe nutnost realtivně otravný dějový linky Catelyn ze Střetu králů, kdy se bojí o dcery do tý míry, že nakonec propustí Jaimeho, když víme že tím ve výsledku z velký míry zaviní Rudou svatbu (protože Jaimeho chytí na útěku Bolton, a musí si vybrat mezi zradou seveřanů tím že Jaimeho pošle dál, nebo hněvem Tywina za to že Jaimeho vrátí Starkům) .... já bych tomu tlusťochovi v bekovce zkrátka věřil i v těch nudnějších pasážích (a že tam zdánlivě jsou, ne že ne...např. Bran, Brienne, i Dany mě nikdy vysloveně nebavila) :))
13340
nechtěl jsem znít moc didakticky, jen poskytnout i trochu jinej pohled jak na to nahlížet *;)*ono se snáz chápe nutnost realtivně otravný dějový linky Catelyn ze Střetu králů, kdy se bojí o dcery do tý míry, že nakonec propustí Jaimeho, když víme že tím ve výsledku z velký míry zaviní Rudou svatbu (protože Jaimeho chytí na útěku Bolton, a musí si vybrat mezi zradou seveřanů tím že Jaimeho pošle dál, nebo hněvem Tywina za to že Jaimeho vrátí Starkům) .... já bych tomu tlusťochovi v bekovce zkrátka věřil i v těch nudnějších pasážích (a že tam zdánlivě jsou, ne že ne...např. Bran, Brienne, i Dany mě nikdy vysloveně nebavila) *:))*
0 0
reagovat
Souhlasim se Sykim. Třetí knihu jsem přečetl až nezvykle rychle. Byla nacpaná zvratama, který by neměli takovou sílu bez těch dvou knížek před tim. Třetí kniha byla teda nejzábavnější.

Jinak mě ale štve, že Martin zabil skoro všechny moje oblíbené postavy. Teď mě zajímá akorát tak Jaime, Tyrion a Jon. S Tyrionem už moc srandy nebude, Jaime taky nemá moc chytlavou linii a o Jonovi psát nic nebudu. Přijdou sice nový postavy, ale na seznamování už neni moc času ani nálada.
13341
Souhlasim se Sykim. Třetí knihu jsem přečetl až nezvykle rychle. Byla nacpaná zvratama, který by neměli takovou sílu bez těch dvou knížek před tim. Třetí kniha byla teda nejzábavnější. Jinak mě ale štve, že Martin zabil skoro všechny moje oblíbené postavy. Teď mě zajímá akorát tak Jaime, Tyrion a Jon. S Tyrionem už moc srandy nebude, Jaime taky nemá moc chytlavou linii a o Jonovi psát nic nebudu. Přijdou sice nový postavy, ale na seznamování už neni moc času ani nálada.
0 0
reagovat

Syki

Úplně Tě chápu a máš v podstatě pravdu, proto jsem taky psal "z legrace" a "pro zajímavost". O nutnosti řazení nebyla řeč. Komu se do toho nechce a nahlíží na knižní GoTy jako na ucelenej, jednotlivě nezhodnotitelnej celek, má právo se tak pochopitelně vyjádřit :).
13339
Úplně Tě chápu a máš v podstatě pravdu, proto jsem taky psal "z legrace" a "pro zajímavost". O nutnosti řazení nebyla řeč. Komu se do toho nechce a nahlíží na knižní GoTy jako na ucelenej, jednotlivě nezhodnotitelnej celek, má právo se tak pochopitelně vyjádřit *:)*.
Syki
0 0
reagovat

žebříčky

možná je to jen mnou ale proč je nutný něco hodnotit a seřadit? stejně jako v případě seriálu, je to provázaný a vyplývá jedno z druhýho, resp. jedna věc by nebyla bez ostatních ... často si stěžujete že je nějaká epizoda uzívanější nebo se tam moc mluví, ale bez těch dialogů by nebylo možný připravit Tyrionův soud nebo bitvu o Castle Black ... stejně tak akce bez motivace je o ničem, a motivace je zpravidla udána nečím míň akčním ..... kdyby se vyškrtly "nudící dialogy", nebude mít pak Oberynův souboj s Horou nebo Tyrionův payoff takovou emocionální sílu....stejně tak by 3. knížka nebyla tak působivá a oblíbená, kdyby neměla dva díly před sebou co odvedly špinavou práci a připravily půdu.....stejně si nemůžete přečíst jen selektivně např. trojku a pětku .... :)
13338
možná je to jen mnou ale proč je nutný něco hodnotit a seřadit? stejně jako v případě seriálu, je to provázaný a vyplývá jedno z druhýho, resp. jedna věc by nebyla bez ostatních ... často si stěžujete že je nějaká epizoda uzívanější nebo se tam moc mluví, ale bez těch dialogů by nebylo možný připravit Tyrionův soud nebo bitvu o Castle Black ... stejně tak akce bez motivace je o ničem, a motivace je zpravidla udána nečím míň akčním ..... kdyby se vyškrtly "nudící dialogy", nebude mít pak Oberynův souboj s Horou nebo Tyrionův payoff takovou emocionální sílu....stejně tak by 3. knížka nebyla tak působivá a oblíbená, kdyby neměla dva díly před sebou co odvedly špinavou práci a připravily půdu.....stejně si nemůžete přečíst jen selektivně např. trojku a pětku .... *:)*
žebříčky
0 0
reagovat
Tys něco slyšel :D ;)?

Seřaďte pls někdo subjektivně čistě z legrace ty knihy od nejlepší po nejhorší... pro zajímavost. Hádám, že je to zatim 3, 2, 1, 5 a 4. Mohlo by to tak být?
13337
Tys něco slyšel *:D* *;)*? Seřaďte pls někdo subjektivně čistě z legrace ty knihy od nejlepší po nejhorší... pro zajímavost. Hádám, že je to zatim 3, 2, 1, 5 a 4. Mohlo by to tak být?
0 0
reagovat
Přesně tohle sem nechtěl slyšet... :D
13336
Přesně tohle sem nechtěl slyšet... *:D*
0 0
reagovat

TedGeorge

Jsem taky nečtenář, ale po zhlédnutí Epické historie mi hned bylo jasné, že pokud začnu číst, tak od začátku. Evidentně tam je hodně zajímavých informací, které jsme se nedozvěděli, a které výrazně ovlivňují postavy a příběh. Například minulost Neda Starka mě hodně zaujala, a díky tomu jsem i lépe pochopil některé scény z první řady, které jsem si kvůli tomu pouštěl.
13335
Jsem taky nečtenář, ale po zhlédnutí [link="https://www.youtube.com/watch?v=mnfYj-cHM5c"]Epické historie[/link] mi hned bylo jasné, že pokud začnu číst, tak od začátku. Evidentně tam je hodně zajímavých informací, které jsme se nedozvěděli, a které výrazně ovlivňují postavy a příběh. Například minulost Neda Starka mě hodně zaujala, a díky tomu jsem i lépe pochopil některé scény z první řady, které jsem si kvůli tomu pouštěl.
TedGeorge
0 0
reagovat

TedGeorge

Asi můžeš klidně pokračovat Hostinou pro vrány. Pár linií je v knihách sice jinak, ale to hlavní udělali v seriálu stejně. Stejně bych ti ale doporučil si přečíst aspoň tu třetí knihu, i když už víš, co se stane.

Každopádně, podle mě je čtvrtá kniha o dost slabší a Tanec s draky jsem ještě nečetl... už jsem to s Martinem vzdal, protože se mi ten jeho styl dost zhnusil.
13334
Asi můžeš klidně pokračovat Hostinou pro vrány. Pár linií je v knihách sice jinak, ale to hlavní udělali v seriálu stejně. Stejně bych ti ale doporučil si přečíst aspoň tu třetí knihu, i když už víš, co se stane. Každopádně, podle mě je čtvrtá kniha o dost slabší a Tanec s draky jsem ještě nečetl... už jsem to s Martinem vzdal, protože se mi ten jeho styl dost zhnusil.
TedGeorge
0 0
reagovat
Ted George:
o spoustu překvapení ochuzenej jsi, ale myslím že se to vyplatí číct, nejdřív ty následující knížky, a pak třeba třeba i od začátku , přidanou hdontou to pto teeb mít bude, i když hrubou kostru příběhu už znáš.... co je podstaný že Martin to má provázanější a komplexnější, většina situací a událostí je svázaná se spoustou jiných, který byly v knížce pro přehlednost odstřižený nebo vypuštěný úplně, přesněji řečeno jsou tam mnohem zajímavější příčiny a důsledky, a jsou i líp čitelný .... ten člověk je blázen, když to čteš a vidíš jak perfektně a logicky všechno navazuje a ovlivňuje se, ze seriálu tenhle pocit promyšlenosti tolik cítit není .... asi takhle, do příští sezony je to 10 měsíců, já jsem začal číst po druhý sérii protože jsme nevydržel představu čekat tak dlouhio co bude dál, když sem se to mohl dozvědět :D všechny knížky sem pak přečetl za 5 měsíců :D
13333
Ted George: o spoustu překvapení ochuzenej jsi, ale myslím že se to vyplatí číct, nejdřív ty následující knížky, a pak třeba třeba i od začátku , přidanou hdontou to pto teeb mít bude, i když hrubou kostru příběhu už znáš.... co je podstaný že Martin to má provázanější a komplexnější, většina situací a událostí je svázaná se spoustou jiných, který byly v knížce pro přehlednost odstřižený nebo vypuštěný úplně, přesněji řečeno jsou tam mnohem zajímavější příčiny a důsledky, a jsou i líp čitelný .... ten člověk je blázen, když to čteš a vidíš jak perfektně a logicky všechno navazuje a ovlivňuje se, ze seriálu tenhle pocit promyšlenosti tolik cítit není .... asi takhle, do příští sezony je to 10 měsíců, já jsem začal číst po druhý sérii protože jsme nevydržel představu čekat tak dlouhio co bude dál, když sem se to mohl dozvědět :D všechny knížky sem pak přečetl za 5 měsíců :D
0 0
reagovat

TedGeorge

Když už od začátku, tak konečně rozečti Malaz, to je větší sranda. Na Západozemí jen čuč :).

Erikson lover out.
13332
Když už od začátku, tak konečně rozečti Malaz, to je větší sranda. Na Západozemí jen čuč *:)*. Erikson lover out.
TedGeorge
0 0
reagovat
Jinak ještě jako nečtenář se zeptám, jestli má cenu abych začal číst knížku, která navazuje na právě skončenou čtvrtou sérii. Případně jestli někde není seznam věcí, který jsou jinak, abych se orientoval...

Nebo to nemá cenu a když už, tak bych měl číst od začátku? To se mi zase moc nechce, protože už budu ochuzenej o řadu překvapení...
13331
Jinak ještě jako nečtenář se zeptám, jestli má cenu abych začal číst knížku, která navazuje na právě skončenou čtvrtou sérii. Případně jestli někde není seznam věcí, který jsou jinak, abych se orientoval... Nebo to nemá cenu a když už, tak bych měl číst od začátku? To se mi zase moc nechce, protože už budu ochuzenej o řadu překvapení...
0 0
reagovat
Davies:

Skoro, on Martin jednou tuším prohlásil že jeho vize konce ságy je spálená krajina, s náhrobky a mrtvolami pokrytými popelem, a nebem plným vrán :D ... nebo tak nějak ;) ....
13330
Davies: Skoro, on Martin jednou tuším prohlásil že jeho vize konce ságy je spálená krajina, s náhrobky a mrtvolami pokrytými popelem, a nebem plným vrán *:D* ... nebo tak nějak *;)* ....
0 0
reagovat

Davies182

Jako nečtenář - je ti jasný, že Martin ty 3 postavy určitě zabije a nakonec bude vládnout Jaimie s mohutnou ženou? :D
13329
Jako nečtenář - je ti jasný, že Martin ty 3 postavy určitě zabije a nakonec bude vládnout Jaimie s mohutnou ženou? *:D*
Davies182
0 0
reagovat

TedGeorge

To není vůbec špatnej nápad IMO :+! Něco určitě vymyslíme na korbelem medoviny, plus jeden článek už je taky v přípravě...

Jinak nemůžu si pomoct, ale já bejt Martinem... eehm 8) :D... tak prostě časem zabiju úplně všechny kromě Daenerys, Aryi a Tyriona, který se v posledním záběru společně zadívaj na bitevní pole - zpustošenej doutnající Westeros plnej mrtvol lidí, divokých, Bílých chodců a draků. Daenerys zírá povýšeně a s rukama kolem pasu, Arya bulí s hlavou v rukách usazená na kameni a Skřet si jenom povzdechne, obrátí oči v sloup a pozve holky na pívo někde v odlehlý hospůdce na jihu. Odejdou do západu slunce zahalenýho dýmem, konec, tečka :)).
13328
To není vůbec špatnej nápad IMO *:+*! Něco určitě vymyslíme na korbelem medoviny, plus jeden článek už je taky v přípravě... Jinak nemůžu si pomoct, ale já bejt Martinem... eehm *8)* *:D*... tak prostě časem zabiju úplně všechny kromě Daenerys, Aryi a Tyriona, který se v posledním záběru společně zadívaj na bitevní pole - zpustošenej doutnající Westeros plnej mrtvol lidí, divokých, Bílých chodců a draků. Daenerys zírá povýšeně a s rukama kolem pasu, Arya bulí s hlavou v rukách usazená na kameni a Skřet si jenom povzdechne, obrátí oči v sloup a pozve holky na pívo někde v odlehlý hospůdce na jihu. Odejdou do západu slunce zahalenýho dýmem, konec, tečka *:))*.
TedGeorge
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se