Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Západozemí hlásí rekord!


ikona
Davies182
hbothronestruny
Stahujete? Tvůrci Hry o trůny přicházejí se statistikami, jejichž alarmující čísla zvedají ze židle.  

Určitě si pamatujete na otravný spot jménem Filmy nejsou zadarmo, který se svého času nacházel snad na každém DVD s originálním snímkem. Platí ovšem to samé pravidlo i pro seriály? Možná to není zase až tak hloupá otázka, jak by se mohlo na první pohled zdát... Vrchní štáb HBO nyní fandům Game of Thrones vzkazuje: klidně sosejte, máme z toho radost! Ne, nezdá se vám to, i takto ošemetná občas dokáže být ironie všehomíra. Jeden z nejsledovanějších seriálů dneška si totiž v pondělí připsal na triko další z řady diváckých rekordů. Zatím poslední epizodu s kódovým označením S04E10 a názvem The Children si během dvanácti hodin od premiéry stáhlo přes torrenty neuvěřitelných 1,5 milionu internetových pirátů a pirátic, za první týden se pak dopředu počítá s ohromným číslem až 7,5 celkových stažení. Co z toho vyplývá?

Kupříkladu to, že se jedná o dosavadní "torrentí" rekord v ilegálním stahování televizní show. Pokořena přitom byla ale i další hranice, tentokrát v samotném sdílení souborů s inkriminovanou epizodou. Takzvaného seedování se před čtyřmi dny po celém světě účastnilo až 250.000 lidí najednou, nejvíce skrze uživatele z Austrálie, USA, Británie či Kanady. A co že to všem kybernetickým zlodějům vzkazuje sám Jeffrey Bewkes aka ředitel konglomerátu Time Warner, jíž je HBO dceřinnou společností? Držte se něčeho: "Z hlediska úspěšnosti seriálu jsou takto závratně vysoká čísla 'žádanosti' pro jeho tvůrce mnohem lepším výsledkem, než třeba výhra prestižní ceny Emmy. Zášť tu rozhodně není na místě, spíše vděk za celkový zájem." Dobře, Jeffe! A oficiálně nejsledovanější část čtvrté sezóny? Tou je kupodivu S04E07 - Mockingbird, kotvící na čísle 7,2 mil. předplatitelů. Trůny vládnou!

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace