Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jak to vypadá se Saulem?


ikona
Spooner
breakingbreaking badsaul
Kdy se dočkáme očekávaného spin-offu Breaking Bad? 

Za pár měsíců už uběhne rok od chvíle, kdy nám tvůrci oceňované pecky Breaking Bad nabídli výtečné zakončení příběhu Waltera Whitea. Fandům tak začíná být po drogovém světě z Albuquerque docela smutno. Mají se ovšem nač těšit. Tvůrčí otec kultovního hitu, Vince Gilligan, totiž již společně s dalšími prověřenými jmény na plno připravuje očekávaný spin-off Better Call Saul. Ten se bude zabývat minulostí známého vykutáleného právníka a společně s ním se na obrazovky vrátí také drsoň Mike v podání Jonathana Bankse. O příběhu se toho však moc neví a stanice AMC byla doposud na nové informace poněkud skoupá. Nyní nám ale přinesla jednu dobrou a jednu ne zase tak veselou zprávu. A společně s nimi i první oficiální fotku chystaného seriálu.

Natáčení je evidentně v plném proudu a Bob Odenkirk je zpátky ve své nejslavnější televizní kůži. Samotní tvůrci si pak natáčení nemohou vynachválit a lákají diváky na podobnou pecku, jakou byly Heisenbergovy drogové patálie. A budou si to natáčení evidentně užívat ještě o něco déle. Stanice AMC totiž již teď, při pouhém natáčení úvodních epizod, odklepla novince druhou sezónu. To se může zdát jako malinko šílený a riskantní nápad. Při pohledu na nekonečný zástup fanoušků se to dá ovšem naprosto pochopit. Na samotný návrat do Albuquerque si ale počkáme o něco později. Plánovaná premiéra byla totiž odsunuta z letošního podzimu na počátek příštího roku, což je asi informace, která fanoušky příliš nepotěší. Vince Gilligan má tak na vypilování své další pecky více času, snad ho tedy dokáže správně využít.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace