Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku TOP 7: To nejlepší ze Hry o trůny

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Tak u kostlivcu jsem si rikal, ze koukam na Jáson a Argonauti po deseti letech... Takže jo, filmove to bylo :D
Jinak nejlepsi byla imho bitva na zdi... s tim, ze pribehove se to pak v poslednim dile uplne posralo a celej potencial a nastavena atmosfera byla splachnula do zachoda.
13494
Tak u kostlivcu jsem si rikal, ze koukam na Jáson a Argonauti po deseti letech... Takže jo, filmove to bylo :D Jinak nejlepsi byla imho bitva na zdi... s tim, ze pribehove se to pak v poslednim dile uplne posralo a celej potencial a nastavena atmosfera byla splachnula do zachoda.
0 0
reagovat

Godlike

Asi se v tom moc babráš :). Po chvíli přemejšlení sem jednoduše vybral čtyry osobní top scény, při nichž mi nejhlasitěji spadla čelist. Píšeš správně, že mám radši vypjatý kecání a intriky, u těchhle scén, co jsou v článku, jsem ale napětím nedýchal (a kostlivci jsou tam holt z velký části proto, že se OPRAVDU jedná o blockbusterový momentum a je mi líto všech, co to tam neviděj ;))
13472
Asi se v tom moc babráš *:)*. Po chvíli přemejšlení sem jednoduše vybral čtyry osobní top scény, při nichž mi nejhlasitěji spadla čelist. Píšeš správně, že mám radši vypjatý kecání a intriky, u těchhle scén, co jsou v článku, jsem ale napětím nedýchal (a kostlivci jsou tam holt z velký části proto, že se OPRAVDU jedná o blockbusterový momentum a je mi líto všech, co to tam neviděj *;)*)
Godlike
0 0
reagovat

martin.pochman

Najdi si přítelkyni. Pokud už jí máš, tak jí kup boty. Pokud už boty má, tak jí kup další. Pokud už ty boty nemá kam dát, tak jí kup něco jinýho. Každopádně jí něco kup, zalichoť jí a pondělky věnuj objevování tajů kamasutry.
13469
Najdi si přítelkyni. Pokud už jí máš, tak jí kup boty. Pokud už boty má, tak jí kup další. Pokud už ty boty nemá kam dát, tak jí kup něco jinýho. Každopádně jí něco kup, zalichoť jí a pondělky věnuj objevování tajů kamasutry.
martin.pochman
0 0
reagovat
To pondeli bez novyho dilu Game of Thrones je takovy ... no jak to rict ... smutny a prazdny :( To tech 10 mesicu nevydrzim :D
13468
To pondeli bez novyho dilu Game of Thrones je takovy ... no jak to rict ... smutny a prazdny :( To tech 10 mesicu nevydrzim :D
0 0
reagovat
Tak já vám to neberu. Jen to nechápu. Když to srovnám s 9tým dílem, nebe a dudy pro mě. Ostatně mně celá ta scéna prostě přijde WTF a nelíbí se mi, jak je udělaná. To však nikterak neubírá na údernosti celého finálového dílu. Jen bych si to nezvolil jako TOP 7 této řady. Docela mě zaskočilo, že tam Davies použil vlastně jen Jamieho rozloučení s Tyrionem, jako takovou tu "méně cool" dialogovku (soud je ta "víc cool":D, protože je na ní postaven celý díl), i když má raději politické pletichaření v Kings Landing než jen surovou akci, podobně jako já. Proto mi tam hodně chybí skoro cokoliv ze sedmého dílu, který považuji za jeden z nejlepších vůbec celé řady. Ať už kraťounké "Ser Gregor, welcome to the capital," nebo Oberynův příchod za Tyrionem a jeho vzpomínka na malé "monstrum" v kolébce. Na to si vzpomenu mnohem raději než na sindibádovské kostrouny. I proto jsem měl potřebu se ozvat.

Jinak já si to v té 5GB kvalitě stáhnu, ale něco mi říká, že ta plastičnost z toho bude čišet ještě mnohem víc.
13467
Tak já vám to neberu. Jen to nechápu. Když to srovnám s 9tým dílem, nebe a dudy pro mě. Ostatně mně celá ta scéna prostě přijde WTF a nelíbí se mi, jak je udělaná. To však nikterak neubírá na údernosti celého finálového dílu. Jen bych si to nezvolil jako TOP 7 této řady. Docela mě zaskočilo, že tam Davies použil vlastně jen Jamieho rozloučení s Tyrionem, jako takovou tu "méně cool" dialogovku (soud je ta "víc cool"*:D*, protože je na ní postaven celý díl), i když má raději politické pletichaření v Kings Landing než jen surovou akci, podobně jako já. Proto mi tam hodně chybí skoro cokoliv ze sedmého dílu, který považuji za jeden z nejlepších vůbec celé řady. Ať už kraťounké "Ser Gregor, welcome to the capital," nebo Oberynův příchod za Tyrionem a jeho vzpomínka na malé "monstrum" v kolébce. Na to si vzpomenu mnohem raději než na sindibádovské kostrouny. I proto jsem měl potřebu se ozvat. Jinak já si to v té 5GB kvalitě stáhnu, ale něco mi říká, že ta plastičnost z toho bude čišet ještě mnohem víc.
0 0
reagovat
Team Kostlivec. Sice jsem u seriálů hodně benevolentní, co se kvality CGI týká, ale tady mi ta scéna přišla dostatečně dobrá i bez přimhouřených očí. A komu se nelíbila, ten tajně sleduje Ordinaci, tak a je to.

V celé sezóně bylo mnoho super scén, moje osobní top je Tyrionův soud, v závěsu Joffova svatba (Oberynův rozhovor s Tywinem a Cersei a poté Joffovo šikanování Tyriona), nakupování kuřat a finále s Aryou. Plus čestné místo dostává scéna s nahou Missandei... kvůli světlu, kompozici, dialogům a tak, samozřejmě.
13466
Team Kostlivec. Sice jsem u seriálů hodně benevolentní, co se kvality CGI týká, ale tady mi ta scéna přišla dostatečně dobrá i bez přimhouřených očí. A komu se nelíbila, ten tajně sleduje Ordinaci, tak a je to. V celé sezóně bylo mnoho super scén, moje osobní top je Tyrionův soud, v závěsu Joffova svatba (Oberynův rozhovor s Tywinem a Cersei a poté Joffovo šikanování Tyriona), nakupování kuřat a finále s Aryou. Plus čestné místo dostává scéna s nahou Missandei... kvůli světlu, kompozici, dialogům a tak, samozřejmě.
0 0
reagovat
Jo. A teď si to představte na e), 5 GB. To... musí bejt super ;) :D
13465
Jo. A teď si to představte na e), 5 GB. To... musí bejt super *;)* *:D*
0 0
reagovat
d) je správně

Podíval jsem se znova a pořád si myslim, že minimálně na seriál dost dobrý. Přijdou mi tak napůl mezi Harryhausenem a CGI. Mi se to líbí.
13464
d) je správně Podíval jsem se znova a pořád si myslim, že minimálně na seriál dost dobrý. Přijdou mi tak napůl mezi Harryhausenem a CGI. Mi se to líbí.
0 0
reagovat
Česká mutace a 720p.mkv. A prostě tak jako tak to vypadá hrozně.
13463
Česká mutace a 720p.mkv. A prostě tak jako tak to vypadá hrozně.
0 0
reagovat
Já si to teď pustil znovu (díváte se na to v HD?) a zjistil jsem, že víc než samotní kostlivci mi snad vadí sníh a kamerové úhly.:D Ale ne, kostlivci taky.:D Fujky fuj. Zlatý mamuti.
13462
Já si to teď pustil znovu (díváte se na to v HD?) a zjistil jsem, že víc než samotní kostlivci mi snad vadí sníh a kamerové úhly.*:D* Ale ne, kostlivci taky.*:D* Fujky fuj. Zlatý mamuti.
0 0
reagovat
No, a jsme doma. V tom případě mám zásadní dotaz. Viděno v:

a) česká mutace (tj. HD s titulky)

b) Xvid LOL.avi

c) 480p.mkv

d) 720p.mkv

e) WEB-DL 1080p.mkv

Tušim, že tady bude jádro pudla co se triků týče, pánové :D

13461
No, a jsme doma. V tom případě mám zásadní dotaz. Viděno v: a) česká mutace (tj. HD s titulky) b) Xvid LOL.avi c) 480p.mkv d) 720p.mkv e) WEB-DL 1080p.mkv Tušim, že tady bude jádro pudla co se triků týče, pánové *:D*
0 0
reagovat
Tvl, já si u tý scény říkal, jak jsou kostlivci perfektně udělaný. Asi se na ní budu muset podívat znova.

Poslední dva díly jsou ukázkou asi nejlepších efektů, co zatím v televizi byly.
13460
Tvl, já si u tý scény říkal, jak jsou kostlivci perfektně udělaný. Asi se na ní budu muset podívat znova. Poslední dva díly jsou ukázkou asi nejlepších efektů, co zatím v televizi byly.
0 0
reagovat

Godlike

Celej? Celej určitě ne, i když to taky má svoje chvilky, ale pokud chceš porovnávat přepálenost LotRa a GoT, tak právě v tom se odráží ta minimální filmovost kostlivců, imo. Jinak nejsem zlej, jen konkrétně s chválou této scény vážně nemůžu souhlasit. :) Díváme se na jednotlivé díly GoT pokaždé ve trojici až čtveřici kamarádů dohromady a u této scény jsme jen nevěřícně kroutili hlavou. Ale kdo ví, možná jsme my ti kacíři, co nedokáží ocenit kvalitní seriálové CGI.:D
13459
Celej? Celej určitě ne, i když to taky má svoje chvilky, ale pokud chceš porovnávat přepálenost LotRa a GoT, tak právě v tom se odráží ta minimální filmovost kostlivců, imo. Jinak nejsem zlej, jen konkrétně s chválou této scény vážně nemůžu souhlasit. *:)* Díváme se na jednotlivé díly GoT pokaždé ve trojici až čtveřici kamarádů dohromady a u této scény jsme jen nevěřícně kroutili hlavou. Ale kdo ví, možná jsme my ti kacíři, co nedokáží ocenit kvalitní seriálové CGI.*:D*
Godlike
0 0
reagovat

Davies182

Kakat na ně, jeď si svoje :D
13454
Kakat na ně, jeď si svoje *:D*
Davies182
0 0
reagovat

Godlike

Sou na mě zlí tady!

Asi jsi neviděl Sindibáda :)). A neni třeba takhle podobně "přepálenej" skoro celej LotR? S GoTy teda končim :D.
13453
Sou na mě zlí tady! Asi jsi neviděl Sindibáda *:))*. A neni třeba takhle podobně "přepálenej" skoro celej LotR? S GoTy teda končim *:D*.
Godlike
0 0
reagovat
"Nejfilmovějších scén vůbec"? Seriously? S tím přepáleným světlem od stromu a CGI ala Sindibád? :D Nejfilmovější scény vůbec jsou v devátém díle na zdi. Až jsem se divil, jak to Marshall zvládl, obzvláště po střihové stránce.
A vím, že už se to někde řešilo, ale GoTy je fakt hrozný.:D Tak buď GoT nebo trůny, cyve masarik, si viber ne?:D
13452
"Nejfilmovějších scén vůbec"? Seriously? S tím přepáleným světlem od stromu a CGI ala Sindibád? *:D* Nejfilmovější scény vůbec jsou v devátém díle na zdi. Až jsem se divil, jak to Marshall zvládl, obzvláště po střihové stránce. A vím, že už se to někde řešilo, ale GoTy je fakt hrozný.*:D* Tak buď GoT nebo trůny, cyve masarik, si viber ne?*:D*
0 0
reagovat
stalker0: Co myslíš :D ;)?

Kostlivci jsou jednou z nejfilmovějších scén GoTy vůbec, v TOPce bejt museli. Uvěznění draků bylo taky supa.
13451
[b]stalker0:[/b] Co myslíš *:D* *;)*? Kostlivci jsou jednou z nejfilmovějších scén GoTy vůbec, v TOPce bejt museli. Uvěznění draků bylo taky supa.
0 0
reagovat
Tech silnych scen bylo nekolik. A rozhodne by se tentokrat nemelo zapominat ani na ostatni linky, kde byly taky perfektni sceny. Jinak ja patrim do skupiny, ktere se kostlivci libili moc. :)

Dalsi super sceny:
- Sansina linka - Malicek posila jeji tetu na letecky den; Sansa lze pro Malicka u vyslechu
- temer jakakoliv scena s Boltonovym bastardem a "Reekem" - treba holeni nebo bitka u psu
- Daenerysina linka - zamceni draku, vyshosteni Joraha
- Tyrionuv doublekill na konci posledni epizody
- Aryina linka - smich u brany, scena s kuretem a nasledne propichnuti jednoho z tech hajzlu

No tohle serie byla proste narvana skvelyma scenama, navic vyborne poskladanyma do jednotlivych dilu a mam nutkani se na ni podivat znovu :) bohuzel toho casu tolik neni
13450
Tech silnych scen bylo nekolik. A rozhodne by se tentokrat nemelo zapominat ani na ostatni linky, kde byly taky perfektni sceny. Jinak ja patrim do skupiny, ktere se kostlivci libili moc. :) Dalsi super sceny: - Sansina linka - Malicek posila jeji tetu na letecky den; Sansa lze pro Malicka u vyslechu - temer jakakoliv scena s Boltonovym bastardem a "Reekem" - treba holeni nebo bitka u psu - Daenerysina linka - zamceni draku, vyshosteni Joraha - Tyrionuv doublekill na konci posledni epizody - Aryina linka - smich u brany, scena s kuretem a nasledne propichnuti jednoho z tech hajzlu No tohle serie byla proste narvana skvelyma scenama, navic vyborne poskladanyma do jednotlivych dilu a mam nutkani se na ni podivat znovu :) bohuzel toho casu tolik neni
0 0
reagovat
Možno to bude tým, že som čakal, že celú bitku vynechajú, ale mne sa náhodou kostlivci páčili. Ešte pridám jednu scénku zo zoznamu mojich najobľúbenejších: Arya a Ohař si objednávajú kura.

PS: vidím, že skrytý odkaz na Malaz sa tentokrát podarilo prepašovať už aj rovno do článku. Zámer, či náhoda? :D
13449
Možno to bude tým, že som čakal, že celú bitku vynechajú, ale mne sa náhodou kostlivci páčili. Ešte pridám jednu scénku zo zoznamu mojich najobľúbenejších: Arya a Ohař si objednávajú kura. PS: vidím, že skrytý odkaz na Malaz sa tentokrát podarilo prepašovať už aj rovno do článku. Zámer, či náhoda? *:D*
0 0
reagovat
Kostlivci jsou pro mě naopak jednou z nejzbytečnějších a nejhorších scén v jinak dokonalém závěrečném díle. Zbytečně vyplácaný rozpočet na Branův Pacific Rim styl ovládání Hodora...

Každopádně na mě hrozně zapůsobilo uvěznění draků a to i přesto, že jsem věděl, že k tomu dojde.

13448
Kostlivci jsou pro mě naopak jednou z nejzbytečnějších a nejhorších scén v jinak dokonalém závěrečném díle. Zbytečně vyplácaný rozpočet na Branův Pacific Rim styl ovládání Hodora... Každopádně na mě hrozně zapůsobilo uvěznění draků a to i přesto, že jsem věděl, že k tomu dojde.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se