Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Daredevil hlásí hvězdnou posilu


ikona
Spooner
daredevil
Jaká slavná herečka se objeví po boku slepého hrdiny? 

Už to máme nejspíš skoro kompletní. Očekávaný seriálový Daredevil se začne v ulicích New Yorku natáčet již za pár dnů a my už nyní známe pravděpodobně všechny důležitá jména před i za kamerou. Slepého strážce pořádku si tak zahraje talentovaný Charlie Cox, jeho nemesis Kingpina se zhostí herecký matador Vincent D'Onofrio a za kamerou se to bude celé snažit ukočírovat tvůrce Spartaka Steven S. DeKnight. Nyní už navíc známe tvář hlavní ženské postavy a jde zatím o nejslavnější jméno celého projektu.

K osazenstvu seriálového Daredevila se totiž nyní přidává také půvabná Rosario Dawson. Koho, že si tato neodolatelná kráska ze Sin City či nedávného Transu zahraje? No, to se zatím neví. Tvůrci totiž společně s Marvelem drží totožnost této postavy přísně pod pokličkou a nevypadá, že by se na tom v dohledné době něco změnilo. Víme pouze, že se bude jednat o ženu, která osudově zasáhne do života právníka Matta Murdocha a bude naprosto stěžejní pro jeho přeměnu do známého rudého hrdiny. Zároveň bude ale stejně jako on bojovat proti bídákům a nespravedlnosti v Hell´s Kitchen. Jedná se o samotnou Electru či snad populární Echo? Nebo to bude nakonec někdo úplně jiný? Fanouškovské teorie se nicméně nyní rozjedou naplno a Netflix si může na konto připsat jedno velké castingové překvapení.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace