Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cool videa: Hra o trůny a Graham Norton


ikona
Dr.Z
coolgame of thronesgraham nortonhra o trůnyjohn oliverseriályvidea
Kdo se zastavil u Grahama Nortona? A s kým pokecal John Oliver? 

Řekněme si to na rovinu, znělka Hry o trůny byla zkopírovaná už tolikrát, co plakát s tenistkou, jak se škrábe v zadku. Měli jsme tu crossovery s jinými seriály, Západozemí v zajetí sociálních sítích a teď se přijdou na své i fanoušci kultovní herní série The Legend of Zelda. Jako vždy, hodně povedené.

A podobně je na tom i hudba ze znělky. Tu už předělal kde kdo, slyšeli jsme různé verze, různé žánry, ale mě osobně se nejvíce zalíbila tahle, která jakoby vypadla z GTA: Vice City. Osmdesátkový nádech z toho přímo tryská. A když k tomu přidáte úvod, který nás ve vzpomínkách zavede do dětství, je to prostě paráda.

Kdo si hraje, nezlobí. A partička, která si na YouTube říká RackaRacka, si hraje opravdu hezky. V minulosti už nám ukázali, co by se stalo, kdyby si to rozdal obrýlený čaroděj z Bradavic Harry Potter s rytířem Jedi. Tentokrát si vzali na paškál dva fantasy mega hity. Jeden televizní a jeden filmový. Kdo by ten souboj vyhrál? Hra o trůny, nebo Pán prstenů?

A jakoby toho nebylo kolem Hry o trůny málo, musí si vyjít na procházku královna Alžběta II., okouknout rekvizity a prohodit pár slov s herci. To, jestli Tower neukrývá draky, ale neprozradila.

Ne, nebojte, cool videa nejsou spojena jen s Hrou o trůny. Je tu totiž taky Graham Norton. Ten se v poslední době rozjel tak, že je k nezastavení. Hvězda střídá hvězdu, jedno interview vtipnější než to druhé a nás to prostě baví. Ještě aby ne. Nejprve nám Samuel L. Jackson připomene svou kultovní řeč z Pulp Fiction a pak se svěří Keira Knightley s tím, jaké dělá v posteli obličeje.

S každým dílem se show Johna Olivera stává oblíbenější a oblíbenější. Už si dokonce troufá dělat rozhovory i s takovou kapacitou, jakou je geniální Stephen Hawking. Ten překvapil svým smyslem pro humor.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace