Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Community žije!


ikona
Spooner
community
Populární komediální seriál se přeci jen dočká vysněného pokračování. 

Tak se fanoušci přeci jen dočkali. Už už to vypadalo, že se milovníci oblíbené šílenosti Community své vytoužené šesté řady již nedočkají. Po zrušení seriálu na NBC a neúspěšných jednání s internetovou službou Hulu to totiž nevypadalo již příliš nadějně. Smlouvy herecké obsazení měly skončit poslední červnový den a to by již znamenalo téměř definitivní konec seriálu. Jenže neobyčejná partička z Greendale už zase utekla televiznímu hrobníkovi z lopaty a fanoušci se na šestou sérii přeci jen mohou těšit.

Svůj nový domov našli Dan Harmon a spol. na internetovém serveru Yahoo!, který se stejně jako jeho konkurence bude snažit v nejbližší době na diváky zaútočit svými vlastními seriály. Obnovení fanoušky oblíbeného kousku pak jejich šance na úspěch nejspíše ještě zvýší. Community se své další třináctidílné štace dočká nejspíše na počátku roku 2015 a Yahoo! do nás, po vzoru konkurenčního Netflixu, nasype hned všechny díly najednou. Televizní divizi Sony se tak povedlo zachránit svůj projekt doslova za pět minut dvanáct a Dan Harmon se ve svých šílených nápadech už nemusí omezovat na limity celoplošné televize a sledovanosti. Do vysněného filmu je sice stále ještě daleko, tahle studentská skupinka ovšem evidentně zvládne všechno.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace