Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sherlock se vrátí s překvapením


ikona
Spooner
sherlock
Britská kultovka se již pomalu chystá na čtvrtou řadu. A přinese divákům i jednu extra epizodu. 

Třetí řada megaúspěšného Sherlocka nám skončila již před půl rokem a na rozdíl od předchozích sérií sklidila značně rozpačité reakce. Mark Gattis a Steven Moffat se zaměřili více na Sherlockovo vtipné tajtrdlíkování a na promakané detektivní zápletky se malinko vykašlali, což někteří fandové nenesli zrovna dobře. Sledovanost seriálu ale opět překonávala rekordy. BBC se proto nepřekvapivě snaží svou největší značku vytěžit nejvíc, co to dá, a kromě plánované čtvrté série si pro nás nachystají i malý speciál.

Sherlock se tak dočká speciální epizody, již se diváci dočkají ještě před začátkem nové řady. O extra porci londýnských případů se na BBC jednalo už pár měsíců a jednu dobu se dokonce spekulovalo o tom, že bychom se ji mohli dočkat již tyto Vánoce. Přeplněný diář hlavních hvězd byl ovšem zřejmě proti, a tak natáčení nové epizody započne až na počátku příštího roku. Natáčení nadcházející sezóny by pak mělo následovat ve zbytku roku. A co nás v dalším Sherlockově návratu vůbec čeká? Na detaily o samotném příběhu je samozřejmě ještě brzo. Gattis s Moffatem už však nyní slibují, že nám opět naservírují události, které bychom nejméně čekali, a posune pátrání oblíbené dvojice do temnějších vod. Což je po minulé sérii, a samozřejmě také překvapivém návratu starého známého, určitě dobrá zpráva. Už teď je ale jisté, že Benedicta Cumberbatche uvidíme v jeho nejslavnější roli tentokrát o něco dříve, než za tradiční dva roky.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace