Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Arrow vítá nová tváře


ikona
Spooner
arrow
Jaké známé tváře uvidíme v třetí řadě comicsového seriálu? 

Comicsový Arrow nám dělá radost. Zprvu teenagerský výplach se během uplynulých dvou sezón stačil proměnit ve stylovou svižnou jednohubku, která dokáže uspokojit nejen comicsové fandy. Druhá řada se prostě povedla, na sledovanost si stanice CW také stěžovat nemůže a od třetí řady tak mají fanoušci opět nemalá očekávání. A tvůrci je evidentně nehodlají zklamat a mají s dalšími eskapádámi zeleného strážce Starling City velké plány. K nim se logicky váží také nové postavy, které budou spoustě geeků možná docela povědomé.

Tou nejzajímavější posilou bude zřejmě bývalý představitel Supermana, Brandon Routh. Zapomenutý herec si v oblíbeném seriálu zahraje Raye Palmera, vynálezce a nového vlastníka Queen Consolidated, jenž navíc poblázní hlavu také hláškující Felicity. Comicsoví znalci navíc tuší, že se jedná o dalšího hrdinu DC světa, Atoma, jenž se dovede zmenšit do té nejmenší velikosti. Uvidíme, zda si Routh po muži z oceli střihne dalšího superhrdinu od DC, nebo se dočkáme pouze jeho civilní podoby. Povědomou tvář budeme však vídat také v Oliverových flashbacích, jež osudy známého lučištníka dovedou až do Hong Kongu. Bude jí Devon Aoki aka drsná samurajka z prvního Sin City, která se zhostí role Tatsu Yamashiro aka hrdinky Katany. Tato mistryně bojových umění se smrtonosným mečem (asi uhádnete jakým) se stane společně se svým manželem mentorem Olivera Queena a velkou měrou přispěje k jeho přeměně v neohroženého strážce pořádku. Jednoho z epizodních bídáků si pak zahraje záporácký veterán Peter Stormare. Stanice CW tedy ani nadále nehodlá šetřit povědomými ksichty a vypadá to, že i po příběhové stránce nás opět čeká velmi zajímavá podívaná. Jen tak dál, Olivere.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace