Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Flash nabírá posily


ikona
Spooner
flash
Nejrychlejší borec v bedně nabírá povědomé tváře. A potká se Arrow s Mužem z oceli? 

Očekávaný Flash se na americké obrazovky podívá až začátkem října, většina z nás ovšem již pilot po “nechtěném“ úniku stejně už viděla. Dle všeho nás tak na podzim čeká milá a oddychová teen zábava, která nemusí oslovit pouze fanoušky comicsového kolegy Arrowa. Natáčení dalších epizod je již však v plném proudu, a dočkáme se v nich také pár zajímavých nováčků. Tvůrci se totiž rozhodli dělat radost comicsovým geekům již od začátku a zaplnit svoji televizní novinku povědomými charaktery.

Jedním z nejzajímavějších přírůstků bude určitě příchod jednoho z nejznámějších Flashových záporáků, Captaina Colda, jenž díky své speciální mrazící zbrani dokázal oblíbenému hrdinovi několikrát solidně zatopit. V této roli se představí bývalá seriálová hvězdička Wentworth Miller aka Michael Scofield z Útěku z vězení.  Ten si během natahovaného seriálu získal u diváků celkem slušnou popularitu, kterou ovšem po skončení seriálu nedokázal nijak využít. Jeho návrat na televizní obrazovky tak jistě udělá některým fandům radost. Další zajímavou postavou se jeví také Ronnie Raymond, snoubenec vědátorky Caitlin Snow, jehož si čtenáři DC Comics vybaví také jako superhrdinu Firestorma. V seriálu si ho pak zahraje Robbie Amell z nedávno zrušené teen ptákoviny The Tomorrow People. Asi vám už dle příjmení došlo, že se jedná o bratrance představitele hrdinného lučištníka, Stephena Amella. Je tedy dost možné, že nás brzy čeká i menší rodinné setkání.

Posledním nováčkem ve světě rudého rychlíka se pak stává herecký veterám William Sadler známý jako záporák z druhé Smrtonosné pasti či nekonečného zástupu vedlejších rolí. Zde si zahraje Simona Stagga, nekompromisního byznysmena a ředitele Stagg Enterprises, zabývající se novým metodám v oblasti strojírenství či genetiky. Novými charaktery ale novinky z Central City rozhodně nekončí. Tvůrci totiž také již definitivně potvrdili, že seriálové DC univerzum nebude nijak propojeno s tím filmovým a bude se vyvíjet zcela samostatně. Pokud jste tedy stále naivně doufali, že si snad Stephen Amell potřese rukou s Benem Affleckem, tak na tyto představy můžete ihned zapomenout. Rozšiřování a propojování seriálového světa nás však samozřejmě nemine. Už v osmé epizodě se tak můžeme těšit na ambiciózní crossover s úspěšným Arrowem, jehož hláškující parťačka Felicity navíc dorazí za Barry Allenem na návštěvu již ve čtvrtém díle. Stanice CW velké plány rozhodně nechybí a hodlají své nadějné značky těžit, co se dá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace