Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Akta X a zbrusu nová sezóna?


ikona
Davies182
aktacarterfiles
Další plané sliby anebo je tentokrát návrat Muldera a Scullyové už vážně na spadnutí?  

Chystá se po epesních 24 hodinách další hutné televizní vzkříšení? Pro znalou fandovskou komunitu jsou neustálé sliby Chrise Cartera dost možná již jen notně otřepanou písničkou, ovšem pozor. Nyní to totiž konečně vypadá, že se jeden z nejkultovnějších seriálů devadesátých let doopravdy s pompou vrátí na naše obrazovky. Akta X jsou přeci jen světovým unikátem, čehož jsou si u FOXů moc dobře vědomi. Znamenalo by to, že se jejich desátá řada (existující dnes pouze v comicsech) konečně rozpohybuje i před kamerou, vrátit by se pochopitelně měli i dva hlavní představitelé neohrožených agentů, tedy David Duchovny a Gillian Anderson. Mluví se buďto o riskantním rebootu, nejpravděpodobnějším pokračování, nebo i dalším filmu. Jak ale k celé situaci došlo?

Není pochyb o tom, že za vysněný comeback může do jisté míry také německá stanice ProSieben MAXX. Právě zde se už nějaký ten pátek vysílají X-Files hezky od začátku v úchvatném remasterovaném HDTV rozlišení. A mají celkem úspěch jak u nových diváků, tak u starších xphiles. Sama náhoda tomu potom navíc chtěla, že se pár dní zpátky ve FOXech začlo opovážlivě čachrovat s místním vedením, v důsledku čehož byla novou ředitelkou TV vysílání zvolena Dana Walden. Ta nejenže měla k Aktům X vždy blízko (začínala jako novinářka a často se objevovala na place), ale je také velkou kámoškou Chrise Cartera – ano, duchovního otce mytologického seriálu. Slovo dalo slovo a Carter se v nedávném interview pro sajtu Vulture prokecnul, že je desátá řada v přípravě. Jak prosté, milý Watsone! Značka má i po letech příliš velikou sílu, než aby se dala k ledu!

P.S. Carter momentálně pilně kutí i svůj další projekt, sci-fi Area 51 pro stanici AMC. Všichni, kteří ulítávají na mimozemských konspiracích skáčou radostí do stropu, snad to celé dopadne o něco lépe než mysteriózní pilot The After od ambiciózního Amazonu (zbytek sezóny se natáčí).

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace