Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálový podzim s Českou televizí


ikona
Spooner
ct
Jaké zajímavé kousky pro nás chystá naše veřejnoprávní stanice? 

Česká seriálová tvorba stále nenabízí mnoho důvodů, aby u ní tuzemský divák trávil svůj volný čas. V posledním roce se ale situace přeci jen malinko zlepšuje a to hlavně díky nové produkci České televize. Cirkus Bukowsky překvapil všechny fandy temnějších kriminálek, Případy 1. oddělení přinesly slušnou žánrovou práci, Čtvrtá hvězda patří mezi nejsvěžejší české sitcomy a série Nevinné lži a České století také přinesly několik zajímavých kousků. Jedničce se v poslední době zkrátka daří a hravě strká do kapsy komerční konkurenci. Zdejší hlavouni navíc rozhodně nehodlají usnout na vavřínech a i na podzim nám přinesou další várku nadějných seriálových a filmových titulů.

Neviditelní – Hvězdně obsazený seriál o českých vodnicích, kteří se musí ubránit vlastnímu vymření. V hereckém ansámblu nalezneme například Jiřího Bartošku, Ivanu Chýlkovou, Luďka Sobotu, Kryštofa Hádka či Jiřího Langmajera.

Život a doba soudce A. K. – Třináctidílný seriál o soudci Adamu Klosovi, který řeší civilní soudní spory typické pro naší současnou společnost. V titulní roli se představí David Švehlík.

Kancl – Česká verze kultovního britského sitcomu, v níž roli otravného a arogantního šéfa po Ricky Gervaisovi a Stevu Carellovi převzal Václav Kopta. Režii si vzal na starost Milan Šteindler.

Cirkus Bukowsky – Pokračování úspěšného seriálu, v němž se Nestor Bukowsky bude snažit vyřešit další případ a nejlépe si přitom ještě zachránit život.

Nevinné lži – Další pětice filmů úspěšné série, jež nám ukáže například fotbalovou rivalitu sparťanských a slavistických fanoušků (Zrádce), probere dětskou závislost na počítačích (Gamemaster) či alkoholismu (Na dně skleničky).

České století – Pokračování výtečného cyklu, v němž se Pavel Kosatík s Robertem Sedláčkem vrací k líčení stěžejních událostí českých dějin. Tentokrát se podíváme na okupaci z roku 1968 (Musíme se dohodnout), nahlédneme pod pokličku Chartě 77 (Je to jen rock’n’roll) a zažijeme i okamžiky sametové revoluce (Poslední hurá) či rozdělení Československa (Ať si jdou!).

Osmy – Černá komedie od Jiřího Stracha, v níž nenápadný a nudný úředník s tváří Ivana Trojana nechtěně podepíše Chartu 77. Hrdina se poté musí vyrovnat s následky nečekané situace.

Kterou chystanou novinku si nenecháte tento podzim ujít?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace