Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Neo nájemným zabijákem


ikona
Spooner
rainreeves
Keanu Reeves míří na televizní obrazovky. A hodlá být zase za drsňáka. 

Doby, kdy jsme se chtěli po boku mladého Keanu Reevese prohánět v nezastavitelném autobusu, surfovat s ním po boku Patricka Swayzeho a oblíkat se jako jeho kultovní Neo z Matrixu, jsou už bohužel dávno pryč. Stejně jako nejzářivější časy bývalé hollywoodské hvězdy, jež v poslední době zažívá jeden nezdar za druhým. Jeho loňských 47 róninů se stalo nepřekvapivě jedním z největších komerčních průšvihů roku a na jeho režijní počin Man of Tai Chi se pro jistotu už úplně zapomnělo. Ex-idol ženských srdcí se ovšem nevzdává a přichází s další drsňáckou rolí, která by mohla malinko nakopnout jeho skomírající kariéru.

Zahraje si totiž titulní roli v novém seriálu Rain, jenž bude vycházet na motivy knižní série od Barryho Eislera. Ta pojednává o Johny Rainovi, nájemnému vrahovi s americkými i japonskými kořeny. Má také zvláštní nadání, díky němuž umí vraždy svých obětí zakamuflovat tak, že vypadají, jakoby zemřeli přirozenou smrtí.  Navíc zjišťuje, že jeho nebezpečná profese a činnost, kterou jako jedinou mistrně ovládá, mu zabraňuje navázat s někým blízký vztah. Nic originálního zřejmě neočekávejme, se silnou knižní předlohou a známou tváří na palubě by z toho však mohla vzniknout slušná podívaná, jež se snad co nejdříve ujme i některá známá stanice či kabelovka. Reevesovi podobné role totiž rozhodně problém nedělají a ještě jednu šanci by si tedy rozhodně zasloužil.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace