Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Minority Report v bedně


ikona
Spooner
minority report
Slavné sci-fi Stevena Spielberga se dočká své televizní podoby. 

Výtečný snímek Minority Report nám před více než deseti lety zase ukázal, že Steven Spielberg umí i na postarší kolena natočit dravý a zatraceně chytrý sci-fi biják. A že Tom Cruise má na zajímavé sci-fi role také čuch. Adaptace předlohy Philipa K. Dicka o speciální jednotce PreKrim, jež umí díky psychotronickým bytostem zarazit závažné zločiny ještě před jejich vykonáním, a jejím šéfovi Johnu Andertonovi, který se snaží očistit své jméno, je zkrátka i po letech dost cool. Steven Spielberg navíc na své dítko zřejmě nedá dopustit a myslí si, že má tato vize budoucnosti stále co nabídnout.

Filmová legenda totiž pro nás chystá seriálovou adaptaci této sci-fi pecky. Scénář k ní sepíše autor nedávné Godzilly, Max Borenstein, a vypadá to, že dostaneme hlavně detektivku z budoucnosti. Novinka se totiž zaměří hlavně na běžné případy jednotky PreKrim, i když na nějakou tu konspiraci snad nebudeme muset čekat dlouho. Spielberg se pak samozřejmě ujme produkce a zřejmě se bude opět snažit do hlavní role ukecat nějakou tu známější hvězdu, stejně jako v případě aktuálně běžící nudy Extant s Halle Berry. Bude navíc zajímavé sledovat, jak se televizní adaptace popere se silnou konkurencí v podobě hitu J. J. Abramse, Person of Interest, který operuje s podobným tématem. Doufejme tedy, že nepůjde jen o laciné ždímání slavné značky. Spielbergovy televizní pokusy totiž v posledních letech nevykazují dvakrát silnou životnost.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace