Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

To nejlepší z Emmy 2014


ikona
Spooner
emmy
Jaké zajímavé momenty nabídly prestižní televizní ceny? A kdo předvedl nejlepší děkovačku? 

Co si budeme nalhávat, na samotné udílení nejprestižnějších televizních cen Emmy z nás koukal asi málokdo. I přesto se ale sluší tento malý televizní svátek, na který dorazily snad všechny hvězdy televizního průmyslu, malinko zrekapitulovat. Minulý večer totiž přinesl celkem dost zajímavých momentů.

Moderování šestašedesátých cen Emmy se zhostil komik a jeden ze známých Late Night moderátorů Seth Myers. A dle všeho naštěstí neodvedl mizernou práci. Jeho úvodní monolog sice mohl být i kratší a dvakrát nestrhne, pár povedených rýpanců na konto MTV či závěru HIMYM se ovšem rozhodně povedlo.

Za zmínku stojí také jeho řádění v ulicích New Yorku, kde spolu se svým parťákem Billym Eichnerem uváděl kolemjdoucí do rozpaků všetečnými otázkami z televizní branže. Jeden z nejzábavnějších momentů večera.

To jeho interakci s nominovanými herci pak zachraňovaly převážně právě televizní hvězdy v čele s Jonem Hammem.

O rádoby zábavnou vsuvku se pak postaral populární Weird Al Yankovic, jenž si vzal na paškál slavné seriálové znělky. Kromě části věnované Hře o trůny a rýpnutí do George R. R. Martina by však možná bylo lepší, kdyby hrála jen ta hudba.

Nyní už ale přejdeme k děkovačkám. Jednu z nejlepších nepřekvapivě předvedl správně uvolněny Bryan Cranston.

Ani jeho parťák Jesse v podání Aaron Paul ovšem nezůstal pozadu a ukázal, že mu jeho nejslavnější postava i celé seriálové osazenstvo strašně chybí.

Že si Heisenberg svůj večer nehorázně užil, dokazuje i jeho netradiční poblahopřání vítězné Julii Louis-Dreyfus. Tady máte vysvětleno, co ho k tomuto neočekávanému polibku večera vedlo.

True Detective v hlavních kategoriích sice solidně utřel, režisér Cary Fukunaga si svou zaslouženou cenu ale nakonec odnesl. Jen při své nervózní děkovačce zapomněl poděkovat McConaugheyemu, Harrelsonovi i samotnému tvůrci Nicu Pizzolatovi. Holt stane se.

Zpěvačka Gwen Stefani pak nejspíš chtěla napodobit Johna Travoltu z předávání letošních Oscarů a malinko zkomolila název pořadu The Colbert Report. Jimmy Fallon si to pak náležitě vychutnal.

Došlo samozřejmě také na dojemné rozloučení s Robinem Williamsem. A nemohl u něj samozřejmě chybět jeho kamarád Billy Crystal.

A nemůže samozřejmě chybět ani menší nahlédnutí na červený koberec:

Nejvíce pozornosti na sebe díky své róbě poutala Lizzy Caplan z Masters of Sex a již tradičně také Sofia Vergara z Takové moderní rodinky 

  

Nijak ovšem za nimi nezaostávala ani vždy půvabná Kate Mara z House of Cards či Kerry Washington z hitu Skandál. 

  

Dámské osazenstvo hitu Mad Men pak vsadilo na rudou. Christina Hendricks byla jako vždy k nakousnutí, January Jones zřejmě někde odřízla kus červeného koberce. 

  

To Lena Headey a Natalia Dormer vsadily na méně křiklavější barvy. I tak bylo na co koukat. 

  

A stylově oblečení kolegové Nikolaj Coster-Waldau a Peter Dinklage jim ostudu rozhodně neudělali.

 

Matthew McConaughey si ve stylovém obleku cenu za Temný případ neodnesl. Aaron Paul si ale svojí poslední cenu za roli Jesseho Pinkmana domů odvezl.

 

Kevin Spacey pak dorazil netradičně s hůlčičkou a Liev Schreiber si zřejmě odskočil rovnou z natáčení Ray Donovana 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace